Skip to main content

COMUNICAT. Cum îţi arăţi aprecierea faţă de angajaţi? 5 metode

 
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

COMUNICAT. O echipă unită şi motivată va aduce întotdeauna rezultate mult mai bune în cadrul unei companii. Tocmai de aceea, este important ca fiecare angajat să se simtă apreciat pentru munca depusă, şi să fie recompensat pentru eforturile sale.

Publicitate

Pe lângă salariul lunar, angajatorii ar trebui să le ofere celor din echipă şi alte stimulente, pentru a le demonstra cât de valoroşi sunt aceştia pentru companie. Aşa că iată câteva metode prin care o companie şi-ar putea manifesta aprecierea faţă de angajaţii săi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Transmite-le mesaje de apreciere

De multe ori, mulţumirile pot conta mult mai mult pentru angajaţi, mai ales atunci când vin din partea angajatorului şi sunt spuse din suflet. Încearcă să le reaminteşti destul de des angajaţilor tăi cât de mult le apreciezi munca depusă şi rezultatele obţinute.

Poţi alege să îţi exprimi aprecierea într-un mod discret, prin intermediul unui e-mail către întreaga companie. Iar dacă simţi nevoia de a felicita anumiţi angajaţi, le poţi trimite câte un mesaj de mulţumire doar acestora. Cu siguranţă aceştia se vor simţi mult mai valoroşi în echipă şi vor continua să depună eforturi pentru dezvoltarea companiei.

Oferă-le gustări din partea companiei

O metodă inedită prin care poţi să îţi arăţi aprecierea faţă de angajaţii tăi este aceea de a le oferi diferite gustări. Apelând la această variantă, te vei asigura că aceştia se vor simţi bine la birou şi în acelaşi timp, vor beneficia de gustări delicioase. Poţi comanda pizza sau salată o dată pe săptămână, iar în restul timpului, le poţi pune la dispoziţie fructe sau batoane energizante.

Nu uita de aniversările lor

Angajaţii tăi vor fi extrem de fericiţi dacă vor vedea că nu ai uitat de aniversarea lor. Poţi pregăti un calendar anual cu zilele de naştere ale celor din echipa ta, iar astfel poţi ţine mai uşor o evidenţă a aniversărilor. Poţi să le oferi celor sărbătoriţi câte un tort aniversar sau le poţi dărui câte un voucher de la unul dintre partenerii companiei. De exemplu, le poţi oferi un discount la o sală de fitness, un voucher de cumpărături sau chiar o zi liberă cadou.

O altă variantă de a-i surprinde de ziua lor ar fi aceea de a le oferi cadouri personalizate, cum ar fi tricouri cu diferite mesaje sau tablouri canvas, care să îi binedispună pe cei din echipa ta. Iar pentru astfel de cadouri, te invităm să vezi gama de produse InPride, unde găseşti diferite tipuri de tricouri personalizate.

Oferă-le asigurări medicale

Este important să te asiguri că membrii echipei tale au grijă de sănătatea lor. Aşa că le poţi oferi o asigurare medicală sau un abonament la o anumită clinică privată. De asemenea, la o anumită perioadă de timp, poţi invita câte un medic oftalmolog sau dermatolog, pentru câte un consult la birou.

Astfel, angajaţii tăi vor ştii dacă au probleme de vedere, şi dacă ar trebui să poarte ochelari de vedere, la locul de muncă. În plus, le poţi dărui angajaţilor tăi vouchere pentru tratamente, sesiuni de masaj gratuite sau carduri cadou la o piscină privată sau la o sală de fitness.

Susţine-le hobby-urile

Dacă angajaţii tăi au anumite hobby-uri, poţi încerca să le susţii aceste pasiuni, oferindu-le diferite cadouri. De exemplu, pentru cei pasionaţi de lectură, poţi opta pentru un abonament la o bibliotecă online, iar astfel, aceştia îşi pot accesa gratuit titlurile preferate. De asemenea, le poţi oferi un card de activităţi culturale, prin care angajaţii tăi îşi pot achita intrarea la spectacole de teatru, filme sau balet, concerte sau expoziţii.

Iar dacă ai angajaţi pasionaţi de sport, poţi organiza câte un meci de fotbal, o dată pe lună, pe un teren aflat în apropierea locului de muncă. Sau, poţi închiria o pistă de bowling sau un teren de golf, pentru a te distra alături de colegii tăi de echipă, la final de săptămână.

Aşadar, acestea sunt câteva metode pe care le poţi pune în aplicare, dacă vrei să le arăţi angajaţilor tăi cât de mult îi apreciezi. În funcţie de bugetul de care dispui, poţi opta pentru carduri şi vouchere, pentru asigurări medicale private, abonamente la sală sau gustări sănătoase. Însă, nu uita că cel mai important este un simplu „mulţumesc”. Un feedback pozitiv îi poate face pe angajaţii tăi să devină mult mai motivaţi, iar acest lucru se va reflecta şi în rezultatele lor.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus