Skip to main content

Cum a ajuns Putin la putere? B1 difuzează în weekend documentarul „Ascensiunea lui Vladimir Putin“

 
Cum a ajuns Putin la putere? B1 difuzează în weekend documentarul „Ascensiunea lui Vladimir Putin“

VIAŢA LUI PUTIN. Copilăria de la Leningrad. Interesul din adolescenţă pentru KGB. Şi, mai ales, ascensiunea la putere a lui Putin. Toate aceste aspecte vor putea fi urmărite într-un documentar despre liderul rus.

Publicitate

Într-o perioadă în care toată lumea e cu ochii pe situaţia tensionată dintre Ucraina şi Rusia, B1 difuzează duminică, 30 ianuarie, de la ora 16.00, documentarul „Ascensiunea lui Vladimir Putin“.

Biografia surprinde ascensiunea lui Putin la putere, politica Rusiei după dizolvarea URSS-ului, dar şi relaţia cu Statele Unite.

Filmul urmăreşte copilăria lui Putin în Leningradul devastat de război, dar şi modul în care a devenit interesat de serviciul secret KGB încă din adolescenţă. Este parcurs întreg drumul lui prin lumea politicii, de la obţinerea unor funcţii administrative locale şi până când ajunge să fie numit prim ministru al lui Boris Yeltsin, la recomandarea oligarhului rus Boris Berezovski. 

Rând pe rând, Putin reuşeşte să-şi îndepărteze adversarii, dar şi să reducă presa la tăcere.

Documentarul prezintă şi modul în care Rusia a fost implicată în societatea şi în politica internă a SUA, în alegeri, relaţia cu Donald Trump şi Hillary Clinton, dar şi apariţia şi utilizarea fake-news-urilor.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Sa nu mai plangem dupa Stegerean, si-a incheiat mandatul si a plecat in glorie. A facut ce trebuia sa faca: cand a venit in B1 nu se dadeau banii la timp, acum nu se mai pune problema, banii intra ceas. A reparat ce era de reparat, a concediat ce era de concediat, a angajat ce a putut fi angajat in bugetul dat. Asteptam cu interes urmatorul lui proiect si atunci cred ca va bate cu adevarat vantul labeunu in redactie.
  • Soby Soby
    *Stegerean
    Scuze pentru greșeală gramatică!
  • Soby Soby
    @Eli Deci este vorba despre Mihai Steregan, directorul de știri de la B1 TV, a fost director la Digi 24 din câte știu eu, dar și-a dat demisia de la Digi 24 din câte știu eu.
  • Eli Eli
    @Soby Mihai Stegerean, directorul dept Stiri. Singurul care mai tinea locul asta pe linia de plutire.
  • Soby Soby
    @Eli Cine e Stege?
    Cel de la Newsweek România?
  • Eli Eli
    Despre demisia lui Stege de ce nu scrieti? A plecat de mai bine de o luna, e dezastru pe moral in redactie
  • Milascu Milascu
    Audiente nimic ? Se face Antenuta de ras si nu avem voie sa le dam ?
  • B.A.M B.A.M
    Care e sursa documentarelor B 1 TV? Chiar e o informație "top secretă"?
  • Mile Mile
    Oricum poporul nu are nimic de zis aici

Trimite un comentariu

sus