Skip to main content

„Armata de hackeri a lui Putin“. Un nou documentar pe B1 în weekend. Cum arată trailerul

 
Documentarul „Armata de hackeri a lui Putin“ va fi difuzat la B1 TV. Sursa foto: B1 TV
Documentarul „Armata de hackeri a lui Putin“ va fi difuzat la B1 TV. Sursa foto: B1 TV

Televiziunea B1 TV aduce un nou documentar despre Putin şi lumea Rusiei. Producţia, realizată în 2021, va fi difuzată în weekend.

Publicitate

„Armata de hackeri a lui Putin“ este noul documentar despre spaţiul sovietic care va fi difuzat în premieră la postul B1, duminică, de la ora 16.00.

Ce se prezintă în documentar?

 
Filmul este o anchetă amplă despre lumea hackerilor din Rusia şi explică de ce infractorii cibernetici din Rusia, dar şi din alte state ale spaţiului ex-sovietic, sunt printre cei mai temuţi din întreaga lume.

Fie că lucrează pe cont propriu, fie că sunt în slujba Kremlinului, hackerii îşi încep activitatea încă din adolescenţă, iar în doar câţiva ani ajung să fure sume imense sau să producă daune majore, în special statelor Occidentale.
 
Documentarul conţine o serie de interviuri şi cu unii dintre cei mai cunoscuţi hackeri ruşi. Aceştia relatează despre cum sunt folosiţi hackerii pentru a ataca alte state şi cum au intervenit în conflictul din Georgia, se arată în comunicat.
 
De asemenea, filmul prezintă şi subiectul "fabricilor de trolli" şi modul în care aceştia sunt folosiţi în propagarea agendei Moscovei, inclusiv în cazul conflictului din Ucraina, dar şi în alegerile din SUA.
 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Zise sosia mea! Eu chiar nu înțeleg ce e atât de greu de acceptat că NU TU ai fost PRIMA PERSOANĂ care ai folosit acest nume??? Ești INCOMPETENT în a NU fura?!?! De ce nu foloseșți un "nume" inventat de tine??? (Sau chiar cel real, dacă vrei/ai curajul de a-l da pe net/etc...)
    DE CE???
  • B.A.M B.A.M
    Eu nu sunt de acord cu clona mea; pai hackerii astia sunt toti cu trese pe umeri. Si de o parte si de cealalta.
  • B.A.M B.A.M
    De data asta, o să fiu de acord cu Mile!
    E chiar ciudat cum toți au uitat de toate daunele cauze de pirații cibernetici din Anonymus, Wikileaks, etc...
    Ce e însă și mai îngrijorător e că această acțiune de spălare a imaginii a început cu sprijinul Casei Albe, în cadrul războiului din Ucraina!!! Un lobby pe care Casa Alba nu ar fi trebuit să-l facă acestei grupări... Chiar nu au în CIA, FBI, etc experți informatici care să lupte cu hackerii ruși?!?!?!?! Pe bune, vorbim de cea mai puternică țară!!! (În luptă cu China, ce-i drept...)
    Dar de', tot ei vor trage ponoasele în viitor!!! Mai ales când acțiunile negative ale grupării NU vor putea fi combătute prin prisma actualului lobby...
  • Mile Mile
    Despre cei din occident nu aveți voie

Trimite un comentariu

sus