Skip to main content

WeContent, festival outdoor de content marketing, va avea loc anul acesta, în România

 
WeContent, festival outdoor de content marketing, va avea loc anul acesta, în România

Festivalul WeContent, eveniment outdoor de content marketing din Europa, se va desfăşura anul acesta în România.

Publicitate

Evenimentul se va desfăşura în perioada 26-27 mai la Palatul Ştirbey din Buftea şi reuneşte invitaţi de vârf din industria de marketing, comunicare şi PR, creatori de conţinut, lideri de opinie şi antreprenori, anunţă organizatorii evenimentului. 

Tema festivalului este Move out of your content zone.  

Al Kamara (foto), CEO WeContent:

„E o mare bucurie să anunţăm WeContent Festival 2022, primul de acest fel organizat vreodată în Europa, în aer liber. Ne dorim să fie unul dintre cele mai ambiţioase şi inovatoare evenimente din domeniu, care să consolideze o comunitate puternică, dornică să înveţe lucruri noi şi capabilă să depăşească bariere. 

Vor fi spuse poveşti şi lecţii valoroase, de către experţi cu un know-how divers – de la storytelling, la video şi podcasting, totul într-o atmosferă de festival, fără uşi închise, cu libertate şi idei nelimitate cu privire la strategiile de content marketing“.  

Ediţiile din 2018 şi 2019 au adus mai bine de 20 de experţi şi un public format din peste 800 de persoane, iar în 2020, în contextul pandemiei, WeContent a avut peste 600 de participanţi la cele două ediţii online. Acum însă, conferinţele WeContent au suferit o transformare de concept, devenind un festival outdoor.

Invitaţi şi speakeri

Printre speakerii prezenţi la festival se numără

  • Payal Arora, antropolog digital, academician renumit şi autor premiat;
  • Becky Simms, fondator şi CEO al agenţiei Reflect Digital, cu numeroase premii în domeniu, strateg de marketing digital cu expertiză B2B şi B2C; 
  • Carljin Postma, fondatoarea agenţiei de content marketing The Post, speaker, autor şi câştigătoare a titlului Femeia Anului 2017 în Content Marketing.

În total, vor fi prezenţi peste 20 de speakeri din Olanda, UK, Belgia, Germania, Spania, Danamarca şi Rusia. 

De asemenea, sunt aşteptaţi să participe mai bine de 1200 de persoane, atât fizic, cât şi online. În agenda festivalului  sunt incluse masterclass-uri, un concert live şi un afterparty. Intrarea se face pe baza achiziţionării unui bilet de pe www.wecontent.eu.

Platforma WeContent de marketing a fost fondată în 2018 şi are ca scop informarea şi educarea în domeniul content marketing.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus