Skip to main content

JOB. Europa Liberă caută redactor-şef. Care este "profilul" viitorului coordonator al redacţiei?

 
JOB. Europa Liberă caută redactor-şef. Care este "profilul" viitorului coordonator al redacţiei?

JOB. Redacţia Europei Libere caută redactor-şef. Anunţul vine şi după plecarea din această poziţie a lui Alex Olaru. Europa Liberă anunţă şi o altă poziţie "deschisă" - cea de editor social-media, dar şi nume noi în echipă.

Publicitate

Fotograful profesionist Andreea Tănase s-a alăturat recent redacţiei Europa Liberă. Este fotojurnalistul care a lucrat cu autorităţile române în perioada în care România a deţinut preşedinţia prin rotaţie a Consiliului European. Imediat după Paşti se va alătura de asemenea echipei un editor multimedia şi rămâne deschisă poziţia de editor social-media.

Ce anume se caută pentru poziţia de redactor-şef? Care este profilul viitorului coordonator al redacţiei? Răspunsul, în anunţul complet, în rubrica de Joburi.

Tot în anunţ, Elena Tănase, directorul platformei de ştiri, detaliază rezultatele procesului de restructurare de la Europa liberă, dar şi direcţiile de dezvoltare editorială.

Anunţul complet Europa Liberă caută redactor-şef, în rubrica de Joburi, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lorin Lorin
    Eu m-as inscrie daca nu ar fi Vidjulie de lemn tanase... Dar cu asa un sef si prost si autosuficient si cu complexe de superioritate si invidios cam greu sa faci performanta...
  • Vali Vijulie Vali Vijulie
    Ce credibilitate mai are Vijulie după ce a decimat fosta echipă iar un redactor șef i-a plecat după doar 3 luni? E de tot râsul, se fac angajări de juma de an, zici că au sute de posturi de acoperit. Nu găsesc doi-trei oameni buni să le vină acolo. Bine că au luat fotograf, era mare nevoie. Zice doamna director că se pune mare accent pe video, iar editorii sunt foarte importanți. De ce nu o întrebați cine sunt editorii la Europa Liberă și cine se ocupă de video?
  • Didi Didi
    Cu vijelie sef cam greu sa gasesti un om capabil... Sau o sa aleaga un no name ca la euronewsul lui gabi petrea...

Trimite un comentariu

sus