Skip to main content

Conrad Mericoffer intră în rolul unui „ personaj incomod” în serialul Adela

 
Conrad Mericoffer intră în rolul unui „ personaj incomod” în serialul Adela

Un nume nou intră în distribuţia serialului Adela, produs de Ruxandra Ion, la Antena 1. Începând din această săptămână, Conrad Mericoffer îi va da viaţă lui Silviu, un „bărbat misterios” în serialul Adela, difuzat de Antena 1 joia de la 20.30.

Publicitate

Silviu este un bărbat misterios, care se va infiltra în casa familiei Andronic în calitate de pretendent la iubirea Deliei (Anca Androne). Identitatea lui, însă, va juca un rol important în desluşirea secretelor din casa Andronic. In trecut, Silviu a avut legături cu Lucian (Daniel Nuţă), dar şi cu Martha (Carmen Ionescu), iar acest lucru îi va afecta imaginea în faţa celorlalţi, chiar dacă intenţiile sale, cel puţin la început, sunt unele bune.

Conrad Mericoffer:

„Silviu este un personaj cu totul misterios, un fiu rătăcitor care nu renunţă niciodată la ceea ce crede că i se cuvine şi care ar face orice pentru asta. Să joc rolul lui Silviu nu a fost o provocare, fiindcă nu văd actoria ca pe o provocare, ci mai degrabă ca pe o curiozitate care nu îţi dă pace.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CH+ CH+
    În caz că nu știți Conrad Mericoffer a mai fost implicat în serialul Adela, acesta fiind în rolul de scenarist al serialului (în primul sezon scenariștii erau Simona Macovei, Radu Grigore, Ruxandra Ion, Bianca Mina și Conrad Mericoffer, din sezonul doi Radu Grigore, Ruxandra Ion și Bianca Mina au rămas la scenaiu). Mă gândeam inițial (de la anunțul de acum 2 ani a serialului) că Conrad Mericoffer ar putea juca în serial, dar șansele s-au dus odată cu plecarea lui de anul trecut din serial (ceea ce cred că plecarea lui este un motiv nemulțumit pentru actor). Oricum în același timp regizează viitorul serial de la Kanal D Strada speranței.
  • margo margo
    lasa cine este silviu... cine e conrad mericofer mai degraba?
  • D D
    Publicați și audiențele finalei Chefi fără limite

Trimite un comentariu

sus