Skip to main content

Campanie inedită. Vânătoare de comori, în Bucureşti, pentru serialul Ruxx

 
Campanie inedită. Vânătoare de comori, în Bucureşti, pentru serialul Ruxx

Ce se întâmplă când combini un escape room, board game, vânătoare de comori şi tururi de explorare. HBO Maxx a lansat împreună cu platforma Questo un joc interactiv care îi îndeamnă pe români să exploreze diferite locuri din Bucureşti, pentru a descoperi detalii despre noul serial Ruxx, dar şi pentru un premiu constând într-o trotinetă electrică. 

Publicitate

Questo este o platforma de divertisment urban care oferă jocuri tematice de explorare a lumii reale. Totul se face cu ajutorul unei aplicaţii mobile în care utilizatorii primesc toate detaliile şi indiciile pentru a ajunge în toate punctele de interes.  

„Jucătorul devine personaj principal în universul serialului, urmează indicaţii, rezolvă puzzle-uri, ghicitori şi tot felul de coduri criptice, vizitând locuri cunoscute, precum şi unele complet noi şi ascunse, în timp ce află poveşti interesante despre acestea, precum şi despre personajele din Ruxx”, spun reprezentanţii HBO Max. 

Premiul cel mare, oferit prin tragere la sorţi, este o trotinetă electrică.

Alex Govoreanu, CEO Questo

Ne bucură colaborarea cu HBO Max pe un proiect prin care putem aduce din nou şi filmele, şi jocurile în outdoor.
De câţiva ani aducem la viaţă personaje din filme, cărţi, şi pop culture prin jocurile noastre, iar Ruxx este un serial cu foarte mult potenţial. Aşa că am putut crea un super joc. Bucureştiul merită să fie văzut din mai multe perspective şi sperăm că vom convinge oamenii de asta.”

CONDIŢII DE PARTICIPARE:

  1. Descărcaţi aplicaţia Questo pe iOS sau Android 
  2. Mergeţi la punctul de start din oraş la ora anunţată
  3. Urmăriţi indicaţiile din aplicaţie şi finalizaţi jocul (Treasure Hunt Ruxx prin Bucureşti).

Lansarea jocului are loc pe 9 aprilie, ora 18:00 şi are ca punct de start Piaţa Sfântul Anton (lângă Hanul lui Manuc). Aventura durează aproximativ o oră şi jumătate, iar regulamentul poate fi descoperit pe pagina evenimentului.
 

RUXX, noul serial produs de HBO Max şi filmat în România, a avut premiera pe 8 martie, odată cu lansarea noii platforme de streaming. Producţia originală HBO Max, scrisă de Vera Ion şi regizată de Iulia Rugină şi Octav Gheorghe, îi are în distribuţie pe Raluca Aprodu, Mădălina Craiu, Şerban Pavlu, Alina Chivulescu, Ioana Bugarin, Marian Olteanu, Bogdan Dumitrache. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus