Skip to main content

AMC difuzează luna aceasta al şaptelea sezon din „Fear the Walking Dead”

 
AMC difuzează luna aceasta al şaptelea sezon din „Fear the Walking Dead”

Eroii din „Fear the Walking Dead” se întorc cu a doua jumătate a sezonului 7, de săptămâna viitoare, la postul AMC.

Publicitate

Atmosfera este „şi mai” postapocaliptică în noile episoade care vor fi difuzate începând cu 18 aprilie, de la ora 22:00, în fiecare zi de luni, anunţă postul de televiziune. 

Cei care au rămas încă în viaţă după catastrofa nucleară se chinuie şi mai tare să supravieţuiască. Lennie James revine în rolul lui Morgan, o adevărată ancoră în franciza „The Walking Dead”.

Din distribuţie fac parte în continuare şi Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Danay Garcia (Luciana), Maggie Grace (Althea), Keith Carradine (John Dorie Sr), Alexa Nisenson (Charlie), Jenna Elfman (June Dorie), Austin Amelio (Dwight), Ruben Blades (Daniel Salazar) şi Karen David (Grace). 

În aceste noi episoade au trecut deja luni de la catastrofa nucleară şi un singur personaj o duce cu adevărat bine: Victor Strand. Acesta şi-a construit un fief în care se poate trăi bine, dar el are acum puterea de a decide cine are şansa să trăiască în continuare – şi cine nu.

Ceilalţi membri ai grupului care se considerau odinioară o familie au suferit enorm, dar sunt în continuare decişi să trăiască, chiar dacă asta ar însemna să cucerească prin forţă turnul lui Strand, dar şi să continue căutarea pentru Padre, un loc mitic, un posibil paradis, despre care nimeni nu e sigur dacă există cu adevărat. În primul episod, Alicia se refugiază în casa unui străin misterios, iar febra ei devine din ce în ce mai rea, în timp ce Arno o urmăreşte constant. A venit timpul ca Alicia să decidă cum va face faţă viitorului. 

Imediat după episodul din „Fear the Walking Dead”, la AMC urmează de la ora 23:00 „Eli Roth: Istoria Filmelor Horror”, seria documentară ajunsă la al treilea sezon.

Regizorul Eli Roth („Hostel”) continuă periplul printr-un gen cinematografic subestimat, cu combinaţia sa de succes care îmbină interviuri pătrunzătoare cu videoclipuri editate cu măiestrie din filme care s-au întipărit în cultura populară, încadrate prin subgenuri adaptate timpurilor. În sezonul al treilea, temele abordate sunt „groază de vacanţă”, mediumuri, infecţii şi apocalipse, printre altele.

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus