Skip to main content

Serialul Mă numesc Züleyha revine la Kanal D, cu un nou sezon

 
Serialul Mă numesc Züleyha revine la Kanal D, cu un nou sezon

Uğur Güneş şi Hilal Altınbilek revin pe micile ecrane, cu noi episoade din serialul turcesc „Mă numesc Züleyha“. Televiziunea a anunţat că va difuza, în curând, cel de-al treilea sezon.

Publicitate

„Mă numesc Zuleyha" (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova) urmăreşte povestea de iubire a doi tineri, în Istanbulul anilor '70, dar şi în Adana. 

Noul sezon îi va găsi pe cei doi eroi, Yilmaz Akkaya şi Züleyha, în situaţii limită, care trec dincolo de prejudecăţile vremii. 

Züleyha suferă în închisoare, fiind acuzată că a atentat la viaţa soţului său, Demir Yaman (Murat Ünalmış). Pe de altă parte, Yilmaz continuă, să îi poarte de grijă fetei de care e îndrăgostit.

În acelaşi timp, Mujgan, soţia lui Yilmaz, nu renunţă la obsesia pentru Züleyha. Ea vrea să scape definitiv de aceasta, convinsă fiind că între Yilmaz şi fosta iubită încă există sentimente la mijloc.

Hunkar (Vahide Percin), mama lui Demir, intervine ca să-şi elibereze nora şi reuşeşte să-şi convingă fiul să îşi ierte soţia. Însă aparenţele sunt înşelătoare. Züleyha nici nu bănuieşte că eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea...

Din distribuţia acestei producţii turceşti fac parte actorii Hilal Altınbilek, Uğur Güneş şi Vahide Perçin.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Howard Howard
    Cum sa plece gratis? Au plătit bani grei pentru formatul din atâtea tari, cumpărat de CME
  • Dragos Dragos
    Abia astept sa cada si telenovelele astea turcesti, sa-i vad dupa aia ce mai difuzeaza. Suntem in 2022 si am ramas tot la capitolul telenovele. Mai intai cele indiene, apoi sud-americane, acum turcesti. Ma rog, asa conducatori, asa educatie, asa populatie. Cand o sa creasca nivelul de trai si de educatie in tara asta (oare va creste vreodata?), atunci vom vedea si programe pe masura.
  • Ciprian Ciprian
    degeaba. o sa vada cat costa lipsa de curaj si sa joace mereu l'a sigur'. sa ai emisiunea numarul una din prime time si sa o lasi sa plece gratis la pro tv ;) pentru toate astea turcu' plateste.
  • Ha Ha
    ABC+, și mie îmi e milă de Kanal D, dar unele lucruri nu se pot schimba. Măcar o să facă audiență cu Zuleyha că avea audiențe mari și în vară

    Și dacă se va face Puterea Dragostei LIVE, ar putea lupta cu Mireasa
  • Andreea Mitrache Andreea Mitrache
    Cand incepe noul sezon Puterea dragostei?
  • Tănăsucă Andreea Tănăsucă Andreea
    După doi ani se gândesc și ei să dea continuarea, când acest sezon s-a terminat de aproape 9 luni la turci. Minte de turc. Le urez faliment plăcut. Sunt multe posturi TV de la noi care difuzează seriale turcești net superioare și complete, nu un sezon acum, altul peste 7 ani
  • ABC+ ABC+
    Parcă îmi este milă de Kanal D că nu mai are Survivor și că a rupt relația cu Acun Medya.
    Sezonul nou din Puterea dragostei o să fie LIVE și filmat de altă casă de producție.

Trimite un comentariu

sus