Skip to main content

Nume nou în distribuţia serialului Adela la Antena 1. Ce rol va juca Nicodim Ungureanu

 
Nume nou în distribuţia serialului Adela la Antena 1. Ce rol va juca Nicodim Ungureanu

Un nou sezon din serialul Adela începe la Antena 1, din 27 ianuarie, la ora 20.30. Iar un rol cheie în rezolvarea misterelor îl va avea poliţistul Toma Lungu, interpretat de actorul Nicodim Ungureanu

Publicitate

Toma va lucra cot la cot cu procurorul Sebastian Lascu, interpretat de Răzvan Fodor. Cei doi vor căuta indicii şi vor ancheta secretele familiei Andronic.

Nicodim Ungureanu, despre personajul său:

„Îl joc pe Toma, omul bun, săritor, pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la şedinţa cu părinţii, pe care îl placi şi datorită uniformei, dar care, la rândul lui, nu te place, ci doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui, pentru că toţi îi tolerează nechibzuinţa. 

Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau! Îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion pentru propunerea primită şi voi ţine cont de sfatul primit: Fă un super personaj, aşa îmi mulţumeşti!”.

Cel de-al treilea sezon al serialului Adela va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

Finalul sezonului doi a fost difuzat anul trecut, în decembrie, şi a pus Antena 1 pe primul loc în topul celor mai urmărite posturi TV, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    Adela,Vlad,Las Fierbinti,La Bloc.etc...niste actori de doi bani...sa imi spuneti vreunul dintre ei,daca a avut vreun rol serios pe vreo scena de teatru?Americanu ...Hamlet ,cumva?presfintitul Nelu Curca ..Doi pe un balansoar?...hai,da,de,la ce mutre aveau,ziceai ca sunt boschetari,inclusiv maimutele din Vlad si Adela.Wtfk..
  • Dragos Dragos
    Si mie mi se pare un actor bun, mai ales in rolurile negative.
  • Comentatorul Comentatorul
    @margo
    Mie mereu mi s-a parut un actor bun. El joaca mai bine rolurile cand e personaj negativ sau mai sobru. Are un stil de a vorbi mai in *** asa, serios si o voce destul de recunoscibila. Parerea mea e ca o sa mai ridice putin serialul. Acum, depinde si cum e pus in scena, ce fel e pus in scena rolul prin scenariu.
  • margo margo
    unul dintre cei mai slabi si nesuferiti actori de la teatrul din ploiesti... l-am vazut ani de zile in piese si nu am inteles niciodata: omul e beat de fiecare data cand urca pe scena sau asa se prosteste el cand joaca?

Trimite un comentariu

sus