Skip to main content

Noul sezon Sex and The City vine în decembrie pe HBO, doar cu Carrie, Miranda şi Charlotte. Dar fără Samantha

 
Noul sezon Sex and The City vine în decembrie pe HBO, doar cu Carrie, Miranda şi Charlotte. Dar fără Samantha

Serialul Sex and the City revine la mai bine de 20 de ani de la premiera primului sezon. Noul capitol „Sex and the City” intitulat „And Just Like That...” va avea premiera joi, 9 decembrie pe HBO GO, platforma de streaming a televiziunii. 

Publicitate

Iniţial vor fi difuzate două episoade, urmând ca restul de opt episoade să fie lansate săptămânal. 

Serialul Max Original And Just Like That…, noul capitol al serialului HBO Sex and the City, semnat de producătorul executiv Michael Patrick King, le prezintă pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) şi Charlotte (Kristin Davis) în timp ce se confruntă cu trecerea de la realitatea complicată a vieţii şi prieteniilor de la 30 de ani la realitatea şi mai complicată a vieţii şi prieteniilor de la 50 de ani.

Din serial va lipsi Samantha, spumosul personaj interpretat de Kim Cattrall, are a refuzat să mai apară în noul sezon. Decizia lui Kim Cattrall vine pe fondul neînţelegerilor dintre ea şi celelalte trei actriţe, neînţelegeri ce datează din timpul filmărilor primelor sezoane ale serialului. Dar, pe de altă parte, Cattrall a declarat că nu îşi mai doreşte să o interpreteze pe Samantha. 

Din distribuţia serialului mai fac parte: Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson şi Evan Handler.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi, Michael Patrick King sunt producători executivi. Scenariile sunt scrise de Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky. 

Serialul HBO Sex and the City a fost creat de Darren Star, după romanul cu acelaşi titlu scris de Candace Bushnell.

Trailerul noului sezon Sex and the City

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Bianca, s-a publicat ieri pe acest site o stire despre acest subiect !
  • Bianca Bianca
    Vlăduța Lupau*
  • Sabina Sabina
    Bianca, da Pro TV pregătește un program special de Revelioan în care va apărea și Carmen Tănase.
  • Bianca Bianca
    A postat Vulpița Lupau alături de Carnen Tanase o fotografie de la filmări in care a etichetat ProTv ul! Și pare ceva gen revelion, ceva special poate confirma cineva ca ProTv pregătește emisiune de revelion?
  • Hasmote Hasmote
    Astea oricum mor înfipte în serial,clar!!

Trimite un comentariu

sus