Skip to main content

Doctorul Minune ajunge la final. Kanal D readuce un serial turcesc care se oprise brusc în februarie

 
Doctorul Minune ajunge la final. Kanal D readuce un serial turcesc care se oprise brusc în februarie

Se încheie Doctorul Minune, dar revine serialul Prizoniera destinului la Kanal D. După ce a fost pus pe pauză în luna februarie, din cauza pandemiei, producţia turcească se întoarce şi în România. 

Publicitate

Noile episoade încep miercuri, 8 decembrie, de la ora 20:00. 

Kanal D aduce Prizoniera destinului în contextul în care Doctorul Minune, telenovela turcească care rulează acum pe post, ajunge la final pe 7 decembrie. 

Prizoniera Destinului se vede de luni până vineri. 

Serialul, pus pe pauză

În luna februarie, Kanal D anunţa serialul Hercai, în locul producţiei Prizoniera Destinului. Acesta din urmă era pus pe pauză. Din informaţiile Paginademedia.ro de la vremea respectivă, filmările au continuat în Turcia, însă pandemia a încetinit munca de producţie.

Povestea, pe scurt. Serialul o aduce pe Zeynep (Demet Özdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri. Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, şi ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), alături de care şi-a întemeiat o familie. 

Deşi părea că drumul lor va fi unul lin, viaţa avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep şi Mehdi au ajuns să divorţeze şi o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.


Citeşte şi: Serialul turcesc Hercai, trei zile pe săptămână la Kanal D. Prizoniera destinului, pus pe pauză


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TRANDAFIR COSMINA TRANDAFIR COSMINA
    Pacat ca se termia,
    Cel mai bun serial de la kanal d!
  • geo geo
    Daca imi aduc bine aminte si serialul Mă numesc Züleyha ( Bir Zanlamar Çukurova) nu a fost difuzat până la final !
  • Ticuta Ticuta
    Serialul Doctorul Minune va mai avea si altul sezon (continuitate)?
  • Ember Doina Mariana Ember Doina Mariana
    Îmi place foarte mult Doctorul Minune.cel mai bun serial a fost acesta .dar păcat că se termina..Mi ar placea sa vad din nou încă era mai de mult Povesti de familie cred că așa era titlu acuma nu știu precis dar era și ăla foarte bun
  • Niculae Dian Niculae Dian
    Doctorul minune de departe cel mai bun serial!
  • geo geo
    Mai bine reveneau la ora 20.00 cu difuzarea serialului Nehir(Barajul), până terminau, bănuiesc că nu mai sunt multe episoade de difuzat, după care reluau Prizoniera destinului, un serial de buna calitate, cu audiente destul de bune la vremea respectivă, daca tin minte.
  • Ana Ana
    Pandemia nu a încetinit în niciun fel demersul serialului. Aveți informații greșite. Kanal D a scos serialul din grilă deoarece s-au grăbit cu difuzarea lui și i-au ajuns din urmă pe turci la numărul de episoade. Pe scurt, nu mai aveau ce difuza că la turci era dat un episod pe săptămână, la noi patru. Oricum e o porcărie de serial. Singurul serial decent difuzat de Kanal D anul acesta e "Doctorul Minune". Cele mai bune seriale turcești au fost difuzate de Happy Channel și Pro 2. Audiențele acestor seriale în Turcia vorbesc de la sine.

Trimite un comentariu

sus