Skip to main content

Serialul „Secretele preşedintelui”, sezon nou, de azi la Prima TV

 
Sitcom-ul Secretele presedintelui. Sursa foto: Prima TV
Sitcom-ul Secretele presedintelui. Sursa foto: Prima TV

Sitcom-ul Secretele preşedintelui, cu Grig Chiroiu (Pupăză) în rol principal, se întoarce la Prima TV cu un nou sezon. Dar şi cu noi personaje surpriză.

Publicitate

Noul sezon debutează vineri, 4 martie, de la ora 22.00. Iar personajul cheie al acestui prim episod este preşedintele rus Vladimir Putin.

Cine va mai juca roluri episodice în Secretele preşedintelui?

Roxana Nemeş, Cristina Deleanu, Ana Morodan, Mihai Trăistariu, Benny Adegbuyi, Cornel Păsat sau Wilmark sunt doar câţiva dintre artiştii care vor face parte din distribuţia serialului.

Pe lângă Putin, în sitcom îşi va mai face apariţia şi un spion rus care se va preface în robot humanoid doar ca să poată sta în preajma preşedintelui Pupăză (Grig Chiroiu). Mai exact, va fi o sosie a preşedintelui.
 
Grig Chiroiu, actorul care îl interpretează pe preşedintele Pupăză:

“Să vină la Cotroceni toţi marii conducători ai lumii. Pentru că Pupăză G. Grigoraş chiar este un lider zonal de mare anvergură politică de la care au multe de învăţat. Şi mai aşteptăm cu interes un nou mandat de preşedinte. 

Începem cu Putin care ne invadează paşnic platourile de filmare. Şi cu Melanie Trump care vine să calmeze spiritele aprinse de Revelionul 2022”.

Alături de Grig Chiroiu sunt în continuare actorii  Livia Taloi şi Toni Ionescu, împreună cu o întreagă generaţie de tineri care au roluri de politicieni.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Vai de mama lui,Zici ca sunt angajatii in ultimele 30 de minute de nunca pana la concediu
  • B.A.M B.A.M
    Știe cineva ceva de Florin Călinescu?
  • Vlad Vlad
    o sa rupa audientele. cronica si marele serial o sa scoata prima din top 30. e o saracie la prima de zici ca au inceput razboiul cu rusia de acum un an. nu doar banii sunt o problema iar valorile din cluj sunt ceva ca in filmele de zmera de aur

Trimite un comentariu

sus