Skip to main content

Pentru nostalgici. Set de lego inspirat de celebrul serial Seinfeld. Cu exact 32 de ani în urmă se lansa primul episod

 
Pentru nostalgici. Set de lego inspirat de celebrul serial Seinfeld. Cu exact 32 de ani în urmă se lansa primul episod

Veşti bune pentru nostalgici. A fost lansat un set Lego inspirat de popularul serial Seinfeld, creat de Jerry Seinfeld si Larry David.

Publicitate

Fanii pot recrea scene din serial. Setul include apartamentul lui Jerry Seinfeld, o scenă de stand-up şi un stâlp Festivus. Sunt incluse şi cinci minifigurine inspirate de personajele principale: Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes şi Newman, toţi cu ţinute specifice anilor ’90. 

Pot fi recreate episoadele Story of Festivus, Wallet Scene sau Fix Up. Setul a fost lansat cu ocazia aniversarii primului episod al serialului, 5 iulie 1989.

Setul a fost creat de Brent Waller, un fan Lego din Australia, prin intermediul unei platforme care transformă ideile fanilor în seturi de lego. 

„Mi-a plăcut foarte mult Seinfeld în anii ’90 şi am revăzut recent toate episoadele. Mi s-a părut ciudat că nu există un set Lego Seinfeld aşa că am vrut să rezolv acest lucru şi să creez cea mai bună interpretare a apartamentului lui Jerry şi a găştii. Cea mai mare provocare a fost să includ cât mai multe detalii din serial în bucătărie, toate dulapurile, obiectele din şi de pe dulapuri. Sunt foarte mândru de cum a ieşit.”, a declarat Waller. 

Setul va fi disponibil din 21 august pentru membrii Lego VIP şi din august în magazine şi online. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus