Skip to main content

South Park revine la Comedy Central. E sezonul cu numărul 25

 
South Park revine la Comedy Central. E sezonul cu numărul 25

Noi episoade din South Park vor fi difuzate la Comedy Central. Vorbim despre sezonul cu numărul 25 al serialului animat. 

Publicitate

Va fi dat în luna februarie, imediat după premiera din Statele Unite (care e pe 2 februarie). Momentan nu s-a anunţat o dată exactă pentru premiera de la noi. 

Popularul serial animat creat de Matt Stone and Trey Parker a fost reînnoit de Comedy Central pentru mai multe sezoane, până în 2027. În plus, vor fi produse încă 14 filme originale, care vor fi disponibile pe Paramount+.

În contextul pandemiei de Covid-19, South Park a abordat o serie de subiecte de actualitate, ca vaccinurile sau gruparea Q-Anon.

„În ultimii 25 de ani, mai multe generaţii de fani au crescut fermecate de lumea ciudat de amuzantă pe care Matt şi Trey au creat-o cu South Park.

Drept parte a noii noastre oferte extinse, suntem încântaţi să continuăm parteneriatul alături de ei pentru mai multe sezoane din South Park pe Comedy Central şi multe alte evenimente exclusive South Park create pentru streaming pe Paramount” , a declarat Chris McCarthy, (preşedinte şi CEO al ViacomCBS Media Networks şi MTV Entertainment Studios). 

South Park a fost lansat la Comedy Central pe 13 august 1997. Producătorii executivi ai show-ului sunt creatorii Trey Parker şi Matt Stone împreună cu Anne Garefino şi Frank C. Agnone II. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Flag Flag
    Seara care a adus și prima eliminare în show-ul Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:26. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.1 puncte de rating și 31% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.9 puncte de audiență și 19.4% share. De-a lungul difuzării, 2.1 milioane de românii au trăit cu sufletul jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:45, aproape 3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Trimite un comentariu

sus