Skip to main content

Sezonul patru Stranger Things vine anul acesta în două volume. Când vor avea premiera

 
Sezonul patru Stranger Things vine anul acesta în două volume. Când vor avea premiera

După doi ani de aşteptări, Netflix anunţă, în sfârşit, premiera celui de-al patrulea sezon al serialului Stranger Things. 

Publicitate

Anunţat ca unul dintre cele mai lungi şi complexe dintre sezoane, serialul vine anul acesta în două volume după cum au anunţat fraţii Duffer (Matt şi Ross), creatorii serialului. Mai exact, prima parte a serialului va avea premiera pe 27 mai, iar cea de-a doua pe 1 iulie. 

Anunţul Netflix vine şi cu o scrisoare semnată de creatorii serialului, care anunţă, pe lângă premiera sezonului patru, şi faptul că sezonul cinci va fi ultimul al serialului-fenomen. 

„Salut, tocilarilor! Sunteţi pe recepţie?”, îşi încep fraţii Duffer mesajul. 

„Având 9 scenarii de peste 800 de pagini, aproape doi ani de filmări, mii de cadre cu efecte vizuale şi o durată aproape dublă faţă de cea a sezoanelor anterioare, Stranger Things 4 a fost cel mai dificil sezon de realizat de până acum, dar ne-a oferit şi cele mai mari satisfacţii.”

„Acum şapte ani, am conceput naraţiunea completă pentru Stranger Things. La momentul respectiv, am crezut că povestea se va întinde pe patru sau cinci sezoane. S-a dovedit a fi prea complexă pentru patru, dar, aşa cum veţi vedea, ne apropiem de final. Sezonul 4 va fi penultimul sezon, iar sezonul 5, ultimul.”

„Mai sunt încă multe poveşti captivante de spus în universul Stranger Things: noi mistere, noi aventuri, eroi neaşteptaţi. Sperăm că veţi rămâne alături de noi până terminăm de istorisit povestea unei fete puternice, numite Unsprezece, şi a curajoşilor săi prieteni, a unui poliţist demoralizat şi a unei mame curajoase, a unui orăşel numit Hawkins şi a unei dimensiuni paralele, cunoscute ca Lumea Răsturnată”.

 

Despre Stranger Things: Sezonul 4:

 

Au trecut şase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare şi distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicaţiile vieţii de liceu nu le-au uşurat existenţa. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă şi înspăimântătoare ameninţare.

Dezlegarea groaznicului mister al acestei ameninţări ar putea pune capăt, în sfârşit, ororilor din Lumea Răsturnată.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global Stranger Things a câştigat peste 65 de premii şi  175 de nominalizări, inclusiv la premiile Emmy, Globurile de Aur, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, Peabody, AFI - Programul anului, People’s Choice Awards, premiile MTV pentru film şi televiziune, Teen Choice şi multe altele.

Având trei nominalizări la premiul Emmy pentru Cea mai bună dramă, serialul este unul dintre titlurile cele mai vizionate pe Netflix – sezonul 3, cu 582 de milioane de ore de vizionare, se află pe locul doi în lista Netflix Top 10 pentru cel mai vizionat serial în limba engleză, iar sezonul 2, cu 427 de milioane de ore de vizionare, este pe locul 10 în acest top.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Antonia Vamanu Antonia Vamanu
    Le ce oră se va pune pe Netflix?
  • circo circo
    bine ca nu incep sa faca sapte volume la ultimul sezon.

Trimite un comentariu

sus