Skip to main content

Trust me. Un nou serial, din 3 ianuarie la Focus Sat TV

 
Trust me. Un nou serial, din 3 ianuarie la Focus Sat TV

Anul nou vine şi cu un nou serial la Focus Sat TV. Două sezoane ale seriei „Ai încredere în mine” (Trust me, 2017 - 2019) vor debuta chiar în primele zile ale lui 2022.

Publicitate

Producţia va fi difuzată din 3 ianuarie, în serile de luni şi joi, de la ora 21:30. Vor fi câte două episoade.

Primul sezon de patru episoade o aduce în prim plan pe Cath Hardacre (interpretată de Jodie Whittaker, cunoscută publicului din rolul principal al serialului-cult produs de BBC, „Doctor Who”), o asistentă medicală idealistă, muncitoare, care visează la şanse cât mai bune în viaţă. Atunci când asistă la practici neprofesionale în spitalul unde lucrează, ea îşi exprimă îngrijorarea celor din management.

Cu toate acestea, spre uimirea sa, pentru că a tras acele semnale de alarmă, ea îşi pierde slujba. Pentru a-şi întreţine fiica, fără speranţă şi ajutor, Cath este nevoită să ia măsuri drastice. Ea decide să îi fure identitatea celei mai bune prietene şi să înceapă o nouă viaţă în Edinburgh ca şi Doctor Ally Sutton.

În scurt timp se afundă până peste cap în probleme şi, în plus, se îndrăgosteşte de doctorul Andy Brenner (Emun Elliott). 

Un actor din Harry Potter în sezonul doi

Sezonul doi, difuzat în continuarea primului începând din 10 ianuarie, urmăreşte în cele patru episoade povestea caporalului Jamie McCain (interpretat de Alfred Enoch, care a mai jucat în seria de filme „Harry Potter”, precum şi în serialul „Cum să scapi nepedepsit”), un supravieţuitor al unei ofensive militare care s-a încheiat dramatic.

Recuperându-se după o leziune a coloanei vertebrale şi incapabil să meargă, Jamie se confruntă acum cu un nou inamic, atunci când colegii pacienţi din unitatea medicală unde a fost spitalizat mor pe neaşteptate în jurul lui. În timp ce Jamie caută frenetic adevărul, investigaţia sa face ca personalul clinic să se confrunte cu propriile coşmaruri tulburătoare. La rândul său Jamie este forţat să-şi înfrunte temerile, dar când comportamentul său paranoic devine din ce în ce mai greu de controlat, ameninţarea sa este oare reală sau imaginară? Este Jamie un om în care se poate avea încredere?

Scenariul acestui thriller dramă este semnat de Dan Sefton, cel care a realizat şi de scenariile producţiilor „Secretul celor cinci” (The Five, 2016), „Delicious” (2018) şi „The Good Karma Hospital” (2017-2019). Seria „Ai încredere în mine” a fost nominalizată la BAFTA Scotland Awards 2018 pentru ”Cel mai bun serial TV”.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    ABC+ Probabil ca unele articole despre posturi TV minuscule, cum este cel publicitar de față, mai sunt și plătite. Apropo, ar fi interesant de aflat, ce audienta are acest Focus Sat Tv....
  • ABC+ ABC+
    Cam multă reclamă la focus sat tv, totuși, de ce ne-ar interesa un post tv care nici măcar nu îl prinzi pe toate rețelele de cablu? Mai bine ați face o știre despre grilele ProTV, Antena1 și Kanal D pentru 2022, sau să Investigați ce urmează la generaliste, nu să faceti o știre doar când anunță ei, cam asta fac jurnaliștii, că doar nu sunteți PaginaDeComunicat

    Apropo, sper ca din 2022 să nu mai aprobați comentariile publicate de către mile și acel user care dă reply la orice comentariu a lui mile.
    Mulțumim!

Trimite un comentariu

sus