Skip to main content

Vizionări record pentru serialul La Casa de Papel pe Netflix

 
Vizionări record pentru serialul La Casa de Papel pe Netflix

Aproximativ 6,7 miliarde de ore de vizionări. Atât a strâns La Casa de Papel, care a devenit unul dintre cele mai vizionate seriale în altă limbă decât engleză, de pe Netflix, scrie PaginadeSeriale.ro

Publicitate

Cele cinci sezoane ale serialului spaniol au cumulat aproximativ 2.000 de minute de ficţiune la care au lucrat peste 1.000 de oameni. 


Creat de Álex Pina şi produs de Vancouver, La Casa de Papel a avut filmări în 300 de locaţii din 7 ţări.


Mai sunt şi alte statistici interesante:

  • 600 de salopete roşii produse, 
  • 140.000.000 de bancnote aruncate în aer, 
  • şi aproape 1.000 de milioane de euro „furate“

Chiar dacă ultimul sezon al producţiei s-a încheiat, povestea va continua printr-un spin-off centrat în jurul unuia dintre personaje, Berlin. Acesta va da şi numele noului serial, despre care Netflix a anunţat că va fi lansat în 2023. 

Netflix este unul dintre cei mai mari furnizori de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonaţi din peste 190 de ţări.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Hahhorh Hahhorh
    Iar postacii nr zic de fierbinteni ha

    Cum postacii ne zic de Adelinara Zero ha.
  • An An
    Primele sezoane au fost mai de bun simt din punct de vedere al povestii...chestii mai realiste si mai usor de crezut ca se pot intampla in realitate... Apoi, in urmatoarele sezoane se vede investitia care a dus catre zona de sf a serialului... Daca in primele sezoane imi doream sa vad ce se mai intampla in poveste, in ultimele imi doream sa ajung mai repede la final sa vad concluzia... Personajul Alicia (politista) a fost printre cele mai bune introduse in ultimele sezoane, pe cand Raquel si-a pierdut orice farmec, a devenit mai antipatica decat cand era in rolul politistului bun...
  • Pic Pic
    Nectarie
    Da de ce crezi ca " *** l au stricat" ? De unde prostia asta,in capul tău! Eu zic sa incepi sa te uiți la perete nu la tv,ca să iti mai strice și alte filme *** ăștia!
  • Nectarie Popa Nectarie Popa
    La Casa de Papel original a fost beton ! De la sezonul 3, cel unde si-a bagat Netflix ghiarele, au aparut homosexualii si l-au stricat ! Primele 2 sezoane sunt de urmarit, foarte misto, restul de evitat.
  • Mile Mile
    Iar postacii nr zic de fierbinteni ha

Trimite un comentariu

sus