Skip to main content

VIDEO. Accident. Un car al TVR s-a răsturnat şi s-a făcut praf în drum spre Timişoara

 
VIDEO. Accident. Un car al TVR s-a răsturnat şi s-a făcut praf în drum spre Timişoara

VIDEO. Accident. Un car al al TVR s-a răsturnat vineri, 25 martie în drum spre Timişoara, iar maşina a fost grav avariată în urma incidentului.

Publicitate

Ocupanţii carului DSNG au scăpat teferi în urma accidentului. Echipa TVR se ducea la Timişoara, pentru un meci de handbal, după cum a scris pe Facebook Luminiţa Iordănescu, membru din partea salariaţilor în Consiliul de Administraţie al TVR.

Accidentul s-a petrecut pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, la kilometrul 314.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, fotografii şi imagini video de la faţa locului, trimise colegilor chiar de către cei care au scăpat în urma accidentului.

În imagini se poate observa starea unei anvelope, puternic uzate.

"Dite (Dinesz - n. red.) şi cu mine am cerut, pentru Consiliul de Administraţie din data de 30 martie, o informare care să cuprindă date despre condiţiile în care s-a produs accidentul, starea tehnică a maşinii, asigurarea echipamentelor şi pagubele rezultate", a scris pe Facebook Luminiţa Iordănescu.

VIDEO. Cum arată maşina TVR după accident - filmare făcută de cei care au scăpat în urma evenimentului

GALERIE FOTO. Accidentul TVR, în imagini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Claudia Claudia
    @Teverist
    In legatura cu stirile tvr date prin EBU , va scrie chiar una dintre persoanele care face aceste stiri si le distribuie . Intr-adevar, aceste stiri sunt “remunerate” per bucata, scazandu-se o suma considerabila din contributia TVR catre EBU in baza unui grafic prestabilit ! Anual se “livreaza” peste 500 de stiri de la Biroul EBU al TVR.
  • Publicitarul Publicitarul
    Sunt multi oameni care fac sacrificii in TVR si mult mai multi profitori. Numele vehiculate au notorietate jurnalistica, dar in realitate exista mult mai multi smecheri care, chipurile, "conduc". Si de fapt manageriaza doar falimente.
  • Ioan Ioan
    Desi pare ca se spala rufe in public, e foarte bine ca scrieti aici despre realitatea in care va desfasurati activitatea. Sa stiti ca mai sunt oameni care apreciaza programe realizate curat, fara cancanuri si ridicat poale in cap.
    Da, exista o problema cu audienta (sa fii aproape mereu sub top 10 e inadmisibil), dar asta se intimpla deoarece profesionistii nu sunt lasati sa isi faca treaba si sunt inlocuiti cu pile si amante.
    Uitati-va la emisiuni bune: la Nocturne, la Profesionistii, la transmisiile sportive (asa rare cum sunt).
    Am vazut de curand un meci de handbal transmis de la Vaslui, care a fost si foarte spectaculos si care a avut si o transmisie pe masura. Numai comentatorul era ceva de groaza. Inteleg ca era din Iasi, cred ca cel despre care a aparut o scrisoare deschisa din partea colegilor acum catva timp..
  • Insider Insider
    Vad cum se vaita unii pe aici, probabil pe buna dreptate. Dar in TVR 90% dintre aia 80-85 de directori sunt mai mereu aceleasi personaje. La niste ani (putini) distanta se practica si cate o minuscula rotatie a cadrelor.
    Dar vin vremuri bune, in care veti merge cu elicopterele dupa subiecte, dragi reporteri. De la 1 aprilie (nu e pacaleala), Dan Cristian Turturica pregateste un desant de profesionisti, absolventi de concursuri pe bune, pentru a transforma totul in aur. Ana Maria Modalca (130 milioane) apare sefa la TVR1, Catalin Prisecariu (130 milioane) vine la Stiri, Ciocazanu si Muzgoci intaresc randurile la TVR Info, Tudor Barbu (110 milioane) are o sinecura la TVR3 etc. Aceste mari valori ale neamului vor face echipa cu eternele amazoane ale falimentului editorial Alina Amza, Carla Tompea, Camelia Ivascu, Diana Pascal, Livia Serban Iancu, Oana Popescu si discipola Varanului, Madalina Radulescu.
  • Teverist Teverist
    In atentia CA si CD ale SRTv!!!

    - Exista camionete si dube de epoca (ani de fabricatie 1995 - 1996) - care pleaca la filmari in special cele care cara tamburii si camerele; de aceea pt orice car se iau trei soferi
    - Majoritatea carelor, DSNG-urilor si alte masini pentru transmisii sint niste rable. De verificat la singe daca au revizii sau ITP dar mai ales revizii plus cauciucuri resapate. Carul 6 a fost trimis fara revizie de doi ani de zile iar cablurile de la cap tractor remorca erau legate cu sarma
    - La orice amarata de transmisie pleaca cate 35-50 de insi din cauza ca nu e interes sa se achizitioneze care moderne peste tot prin tara. TVR mananca 100 de milioane de euro pe an de la Stat si cu 10 milioane esalonati pe 3 ani isi poate supermoderniza baza de transmisie.
    - Transmisiile pe care Ticu StudioVideoArt sau Bivolul le fac sint cu 20 de oameni luati din TVR. Peste tot. La fel si showrile de la Canal D si ProTV si Antene sau meciurile de la Digi. Intrati la filmari si veti vedea 80% personal din TVR asta si pentru ca sunt salarii f mici in TVR
    - Ne facem de ris pe la transmisii cand aducem un generator de curent cu ditai camionul pentru ca nu exista o alta masina mai mica care sa agate remorca
    - Un anumit domn pomenit pe aici fost producator general nu a platit taxa catre EBu prin care TVR avea acces la productii pentru televiziuni partenere Ebu. Se castigau cam 2500 euro pe zi per car de transmisie pentru meciuri de fotbal mai ales Liga Campionilor si Europa Legue. Trei zile pentru un car si cam 2-3 care plecau la Tiraspol de exemplu. Plus banii oamenilor platiti tot de Ebu. Acum se fac aceste transmisii tot de cu oameni de la Tehnic TVR dar care colaboreaza cu Ticu si cuBivolul. Iau astia banii in loc sa ii ia TVR.
    - Tot cu EBu ar trebui sa se stie ca daca se dau stiri la ei se scad cate 400 de CHF din taxa anuala pentru fiecare stire. Dar cei de la Stiri TVR dorm.
    - De verificat cu MARE ATENTIE contractele de la Vedeta Populara. Cine filmeaza cum filmeaza cine ia banii. Si aici sint folositi la filmari pe contracte cu privati numai oameni din TVR!
    - De verificat cu MARE ATENTIE si relatia pe care a intrat productia Cistiga Romania in TVR. Acolo e vorba de firma sotiei lui Virgil Iantu
    - De facut un inventar al intregii aparaturi. Sunt multe scule noi noute care zac in cutii nefolosite de le-a si expirat garantia de doi ani.

    Sper sa citeasca vreu sef toate astea si macar sa verifice tot pentru ca probabil se vor corecta multe.
  • Soso Soso
    Sa ai cauciucuri resapate pe un DSNG, fie el si mai vechiut, e ca si cum ai pune o camera cu tun, pe un trepied benro de 700 ron.
  • Om simplu Om simplu
    Salutare tuturor si multumim acestui sait ca a avut "curajul" sa scrie despre noi cei cu munca "de jos" din SRTvR. Sa stiti domnul Obae ca absolut toata lumea din TVR citeste tot ce apare la dv mai ales in legatura cu problemele noastre reale. Colegii nostrii erau gata sa moara si marele sindicat MediaSind nu a suflat o vorba si nu a scris un rind despre ceea ce se intimpla pt ca sunt intelesi cu conducerea doar sa isi puna oamenii lor peste tot dupa cum a fost la Iasi si la Craiova. MediaSind = PSD. Spun sus si tare ca le pasa de salariati si nimic. ZERO atitudine. Ce dovada mai buna si mai mare de incompetenta si nepasare criminale vreti fratilor cind se rastoarna masinile cu cauciucuri resapate ca nu vrea Vaileanu si cu protevistii de la garaj sa le inlocuiasca! Iata ce minciuni si ce lozinci comuniste scrie Torica si Godinac pe saitul MediaSind si nu fac absolut nimic:

    "Te-ai saturat de un management precar, de abuzuri, incompetență și injurii?
    De disprețul unor șefi incompetenți în care eșecul a devenit cronic și a prăbușit televiziunea publică?
    Daca DA, participă la Campania #vremrespectpentruangajațiiTVR!
    Milităm pentru profesionalism, pentru revenirea în instituție a unui climat de normalitate, fără abuzuri și decizii discreționare!"

    Vi se pare dl Obae ca se lupta cineva pentru toate acestea ca eu nu vad nimic.
  • Paul Paul
    Am vazut in Iasi un Mercedes dubita de prin anii 90, inscriptionat TVR. Sincer, ti-e teama sa fii pe aceeasi strada cu asa ceva, daramite sa calatoresti cu ea.
    La fel cred ca au patit bietii oameni care se aflau in masina rasturnata.
    Sper ca a meritat economia facuta, achizitionand anvelope resapate. Jenant!
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @giovanotti, TVR Info se va relansa pe modelul Aleph și Realitatea, adică mai mult preluări decât producție proprie. Nu ai văzut grila lor în care a fost atașată de CNA?

    În curând, val de plecări de la TVR la Digi 24. Turturică, ai fost la Digi 24 și vezi că foarte mulți colegi de ai tăi vor pleca de la TVR la Digi 24. Digi 24 este o clonă TVR Info, dar fără preluări ci 50% din programul Digi 24 sunt reluări de la emisiunile lor (în afară de știri unde sunt știri aproape reluate 24 din 24 de ore, Jurnalul de seară, Cap limpede și ediții speciale unde nu sunt reluări, ci în direct).

    Digi 24 se va relansa în curând ca un fel de OTV reloaded și să îl văd pe Prelipceanu certând cu invitații lui, știri false legate de cazul Codruț Marta, maneliști și interpreți de muzică populară și lăutărească cântând în direct la Digi 24, foarte multă scandal, personaje principale ai postului Digi 24 sunt Prelipceanu care vine cu același ținută în fiecare zi, Pândaru cu barbă, Negruțiu care nu vorbește aproape nimic, CTP care este agresiv, prezentatorii și moderatorii care sunt în prezent la Digi 24 care vor zice doar aberații și fake news-uri și alții din echipa Digi 24 care fac același chestie ca la prezentatorii și moderatorii Digi 24, Prelipceanu în direct și în reluare și o grilă de programe asemănătoare cu OTV, emisiuni de tot râsul. În curând, Digi 24 devine un fel de OTV reloaded, publicul Digi 24 nu va mai fi 18+ ci 65+, multă propagandă PSD și AUR decât PNL și același prezentatori, moderatori și alții din echipă obositori care vor vorbi doar aberații, fake news-uri și înjurături. Vizionare plăcută!
  • giovanotti giovanotti
    Turturica daca era sef ok, prima data cand a venit facea niste concursuri de angajare pe bune si schimba toti *** aia cu pretentii de coordonatori. de fapt, aia trebuie datibafara , nu schimbati. in schimb el a perpetuat metehnele tvr-iste: s-a sfatuit exact cu aia care au adus tvr in stadiul de cadavru viu si a facut niste concursuri de angajare manarite ca asa e traditia. in plus trezeste in moarte clinica tvr info ca asa vor niste doamne eterne directoare si producatoare, fara sa aiba habar in ce se baga si cat costa o statie de stiri. tvr e exact ca masina din poza.
  • Mario Mario
    S-a mai transmis meciul? Vad in program ca trebuia sa fie la ora 11, simbata.
  • OLA OLA
    Puteau sa moara oameni. Dezolant ce citesc. Turturica e baiat ok, dar ii iau mințile vesnicii sefi dIn TVR...Tompea, Manoliu, Ivascu, Vaileanu. *** omul si afla numai ce vor astia sa afle. Parca traieste in alta dimensiune.
  • un om un om
    In tot TVR-ul parcul auto este absolut jalnic dintotdeauna. Se baga bani in fel de fel de tampenii si in grile aiuristice in loc ca marii super-directori care tin sesizarile prin sertare sa vada cum si cu ce se fac transmisiile. A fost Dan Turturica vreo secunda prin statiile teritoriale? Nu! Crede ca daca vede trei studiouri HD la Bucuresti e gata totul. La Bucuresti sunt functionale practic cinci studiouri din 13 fratilor si alea cu carpeli cu exceptia studioului 1 si 2. Sediul din Moliere e o ruina la propriu ai senzatia ca ai nimerit prin Ucraina dupa bombardamente si esti in cea mai scumpa zona din Romania. In tara dupa cum spuneam e jale mare cu exceptia Iasiului unde s-au mutat in sediu nou. Cad efectiv tavanele pe ei si ploaua prin studiouri precum cel de la Craiova. De la Tg Mures se dau doar fake live, de la Cluj nu te poti lega decat dintr-un singur loc din oras. Programe inutile si multe si proaste. La masini cei din provincie primesc toate nenorocirile bune de casat de mult timp de Bucuresteni. Doar Cluj are DSNG de pilda. Masini de grafica nu exista si nici nu are sa tina grafica in afara de cei de la Bucuresti. La Craiova oamenii au un minicar aruncat de o tv franceza in urma cu vreo 25 de ani si adus dintr-un cimitir de masini. La Timisoara nu au mai nimic si nimeni nu zice nici pas. Si peste tot nu sunt oameni pt ca au disparut vreo 4-500 in ultimii ani din schema si au venit doar vreo 30 din care 90 la suta probabil pile.
  • Mile Mile
    Ce vorbești, pai faceți emisiuni de succes , dacă sunteți buni , nu vedeți ca nu va baga nimeni în seama in niciun top ha
  • Cami, fata lui tata Cami, fata lui tata
    @Mile
    Puiut de Varan, nu mai balacari tu TVR-ul. Fara regizori, scenografi, operatori si producatori de la noi, astia de la stat, nu ti-ai lua leafa aia nemeritata. Cu noi se filmeaza Chefi la Cutite, iUmor si alte suse cu care intoxicati voi Romania!

Trimite un comentariu

sus