Skip to main content

Revine Adela Popescu, pleacă Cove. Schimbări la Vorbeşte Lumea, emisiunea de pe Pro TV

 
Adela Popescu. Foto: Pro TV
Adela Popescu. Foto: Pro TV

Adela Popescu se întoarce la Vorbeşte Lumea, după ce la începutul anului renunţase temporar la acest proiect pentru a naşte.

Publicitate

Conform protv.ro, noul sezon al Vorbeşte Lumea va începe de luni, 30 august, de la ora 10:30.

Adela Popescu va prezenta singură emisiunea. Gabriel Coveşeanu nu va mai face parte din acest proiect. Informaţia a fost confirmată de oficialii Pro TV pentru Paginademedia.ro.

”Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar... mă întorc! De luni ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, a declarat Adela Popescu.

Cove, şase ani la Vorbeşte Lumea

Gabriel Coveşeanu (Cove) a prezentat Vorbeştea Lumea din septembrie 2015, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă. Cove l-a înlocuit atunci pe Răzvan Fodor.

El a prezentat emisiunea alături de Nadine, Sore si Vica Blochina până în ianuarie 2016, lună în care Adela Popescu s-a alăturat proiectului.

Ulterior, Adela Popescu a renunţat în două rânduri la acest proiect pentru că se pregătea să nască. Ea a fost înlocuită de Lora.

Recent, Cove şi Lora au prezentat emisiunea în perioada ianuarie-iunie 2021. După plecarea Lorei, Cove a avut parte de alţi cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

CITEŞTE ŞI: Lora, din nou la Vorbeşte Lumea. Îi ţine locul Adelei Popescu, însărcinată a treia oară

CITEŞTE ŞI: Lora pleacă de la Vorbeşte Lumea după cinci luni

CITEŞTE ŞI: Vorbeşte Lumea devine Gaşca Vorbeşte Lumea. Matinalii de la PROFM şi Theo Rose intră în echipă

CITEŞTE ŞI: SCHIMBĂRI la Vorbeşte lumea. Nadine, Vica şi Sore, înlocuite de Adela Popescu

CITEŞTE ŞI: Cove, în locul lui Răzvan Fodor la Vorbeşte lumea

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Săptămâna viitoare cred că vom afla noi detalii despre noul sezon Românii au talent.
 • Mark,așa știu și eu , dar văzând că nu anunța nimic în cominucatul de pe site-ul pro tv ,am zis să aștept până luni .
 • Emisiunea va avea un nou decor, o grafică nouă, și va fi transmisă dintr-o altă locație, nu de la Marbo Trade, de unde era transmisă până acum. Va fi prezentată doar de Adela Popescu.
 • Daca merge la Prima, nu ar fi de mirare, fiindca de acolo a venit la Pro... Prezenta cu Horia Virlan Mama mea gateste mai bine...
 • Cove pleaca la Prima TV unde crede ca totul o sa fie bine. Cu Florin Calinescu pe post de sef de trib este o mare pacaleala. Vedem in toamna.
 • Mile, eu nu sunt postac. cand a fost de laudat, am laudat A1, cand a fost am laudat Pro sau Kanal D.
 • Va supăra adevărul, certuri între voi postaci , delir la anunțarea grilei ieftine, ai matrimoniale marți ha ha ha
 • Milica, dar tu nu esti postac al Antenei? Apari la orice articol in care Aneta ta castiga (nu conteaza pe ce target si la ce diferenta) si repeti obsesiv cuvantul "ha"? Cuvant, care evident ca nu a vazut vreodata o virgula sau semn de exclamare dupa el. A, stai, "ha" nu e cuvant, e inter... interjectie.

  Cand tu nu o sa mai apari sa lauzi Antenele sau sa jignesti gratuit pe aici pe toata lumea, facandu-i postaci, poate atunci sa te mai bage cineva cu adevarat in seama. In rest, ma tot mir cum ti se aproba pe aici comentariile agramate, pe care mi-e de multe ori greu sa le inteleg. Sunt in limba romana?

  Cum mama ma-sii, tocmai tu te gasesti sa spui de altul ca este "postac"?

Trimite un comentariu

sus