Skip to main content

Lora pleacă de la Vorbeşte Lumea după cinci luni

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Lora pleacă din echipa Vorbeşte Lumea, emisiunea de pe Pro TV, după numai cinci luni.

Publicitate

Artista a anunţat, la finalul ediţiei de astăzi, că părăseşte emisiunea pentru a se dedica mai mult proiectelor personale, scrie Pro TV.

”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulţumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineţii, în care am povestit şi în care m-aţi cunoscut mai bine.

De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu ediţiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală şi afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbeşte Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteţi rămâne prin reţelele sociale”, a spus Lora în emisiune.

Momentan, singurul prezentator al emisiunii de pe Pro TV a rămas Gabriel Coveşeanu (Cove).

Lora a înlocuit-o pe Adela Popescu în ianuarie

În luna ianuarie, Lora a revenit în postura de co-prezentator după trei ani, la Vorbeşte Lumea. Artista a înlocuit-o pe Adela Popescu, care anunţase că este însărcinată pentru a treia oară. Detalii, AICI

Lora a mai făcut pate din proiectul Vorbeşte Lumea în 2018, atunci când a înlocuit-o pe Adela Popescu, care se pregătea să nască pentru a doua oară.

CITEŞTE ŞI: Lora, din nou la Vorbeşte Lumea. Îi ţine locul Adelei Popescu, însărcinată a treia oară

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • . .
    A 5a roata de la căruță
  • A A
    Andreas, iti respect parerea, dar mie mi s-a parut foarte slaba live. Oricum, faptul ca zici ca tie ti-a placut ma face sa cred ca poate sunt eu biased, recunosc ca s-a intamplat s-o ascult fredonand live doar de vreo doua ori. Delia ar fi singura exceptie din punctul meu de vedere, absolutely don't like her ca om, dar pe scena rupe, chiar are voce si spre deosebire de Andra, de ex., Delia a evoluat mult, experimenteaza mult, e un personaj interesant.
  • Andreas Andreas
    A, este exact așa cum spui tu, în afara faptului că nu sunt de acord cu tine la ideea de anti-talent muzical. Nu este așa, Lora are talent muzical, am auzit-o live.
  • Sabina Sabina
    Jk, Viviana nu cred că se va mai întoarce.
  • jk jk
    De ce simt ca,in ciuda zvonurilor ca ar fi fost pusa pe liber,i se face loc lui Viviana Sposub?
  • Francezul Francezul
    de cand neatza e peste ei e panica nu prea prind vedete sa invite mari

    Si Stirile Pro TV de dimineata cu mult peste Neata Zero pe toate target-urile. Panica la Antenuta, nu postac ?
  • Francezul Francezul
    Sabina si Andreas, faceti-va chat in privat nu intereseaza pe nimeni ha ha

    Cum sunt audientele postacule. Umorul Sec zero barat. Nu zici asta ?
  • Marian Marian
    Andreas, am bagat-o la vrajeala nu am nimic cu Cove, era o parere sa se bage lolek in seama
  • A A
    In sfarsit. Eu nu o mai inghit pe cocota asta lipsita de orice fel de talent (inclusiv muzical, daca ati auzit-o live stiti ce spun...) de cand a zis ca fanii ei sunt "niste saracii" dupa ce i-a spus unul pe Instagram ca nu ii sta bine in nush ce culoare sau ca nu o prinde o anumita culoare, ceva in genul. N-am mai vazut om care sa li se adreseze fanilor ei cu apelativul "saraciilor!" Taranism in stare pura. Am vazut faza pentru ca i-a comentat Delia (alta parvenita si asta), care o sustinea. Ma bucur ca PRO nu isi mai asociaza imaginea cu aceasta taranca tupeista si falsa pe nume Lora, well-done!
  • Sabina Sabina
    Mulțumesc, Allex sunt de aceiași părere și eu.
  • mile mile
    de cand neatza e peste ei e panica nu prea prind vedete sa invite mari
  • Allex Allex
    Formatul va fi regândit începând cu sezonul de toamnă, încă nu se cunosc exact schimbările pe care le va suferi! Se analizează mai multe variante. Oricum în acel interval orar consumul de tv este scăzut, publicul comercial este la treburile cotidiene. După părerea mea, dacă s-ar difuza 2 seriale acceptabile pe acel interval orar, audiențele ar fi asemănătoare. Pro-ului îi ajunge un singur program monden/zi , nu trebuie neapărat să fie două.
  • Sabina Sabina
    Maximilian Luca,sezonul se va incheia pe 23 iulie.
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Probabil sezonul se va încheia mai devreme!

    Vacanță plăcută Cove!

    .
  • Mile Mile
    Sabina si Andreas, faceti-va chat in privat nu intereseaza pe nimeni ha ha

Trimite un comentariu

sus