Skip to main content

Vorbeşte Lumea devine Gaşca Vorbeşte Lumea. Matinalii de la PROFM şi Theo Rose intră în echipă

 
Foto: Digi Sport
Foto: Digi Sport

Vorbeşte Lumea are o nouă echipă şi un nou nume începând de luni, 14 iunie. Producţia de Pro TV se numeşte „Gaşca Vorbeşte Lumea”, iar Gabriel Coveşeanu a anunţat cinci co-prezentatori.

Publicitate

Cine sunt aceştia?

Printre numele noi din echipă se numără matinalii de la PROFM - Mădălina Petre (fosta Veveriţă din echipa lui Măruţă) şi Sebastian Coţofană, dar şi cântăreaţa The Rose.

Sore a revenit şi ea în echipă după mai bine de cinci ani. Ea s-a aflat în echipa emisiunii încă de la debut (2015) alături de Nadine, Vica Blochina şi Răzvan Fodor. Ulterior, Sore, Nadine şi Vica au fost înlocuite de Adela Popescu, în ianuarie 2016. Detalii, AICI. Şi Fodor renunţase la emisiune pentru a prezenta Master Chef, iar Cove a venit în locul său. 

În echipa actuala a revenit şi Viviana Sposub. Ea a prezentat emisiunea alături de Cove şi Adela Popescu în perioada august 2019-iulie 2020. Sposub a făcut parte şi din cel mai recent sezon din Ferma, în toamna anului trecut.

Aşadar, „Gaşca Vorbeşte Lumea” este formată din:

 • Cove
 • Sore
 • Veve & Coţofană (matinalii PROFM)
 • Theo Rose
 • Viviana Sposub


Lora a plecat de la Vorbeşte Lumea după 5 luni

Vineri, 11 iunie, Lora a anunţat că părăseşte echipa Vorbeşte Lumea după doar cinci luni. Artista a spus că se va axa mai mult pe proiectele personale, în perioada următoare.

La începutul anului, Lora o înlocuise pe Adela Popescu. 

 

CITEŞTE ŞI: Lora pleacă de la Vorbeşte Lumea după cinci luni

CITEŞTE ŞI: Vorbeşte lumea înainte de Măruţă: Nadine, Vica şi alţi doi prezentatori

CITEŞTE ŞI: SCHIMBĂRI la Vorbeşte lumea. Nadine, Vica şi Sore, înlocuite de Adela Popescu

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • anonim anonim
  ati stricat emisiunea bai ***lor! lasa ma ca revine adela popescu si sa vedem ce parere are despre asta! in fond emisiunea asta vorbeste lumea s-a numit de cand exista pe piata! sincer chiar nu imi pasa de lora ca e insarcinata! sa fie sanatoasa! da nu schimbi tu acum emisiunea si o transformi in gasca vorbeste lumea! si eu ma mir ca lui lora i-a venit ideea sa faca un copil! ca parca zicea spunea ca eu de ce sa fiu mamica! daca nu vreau! cur sucit si asta! a da lasa ca stiu de unde pofta asta! a vazut-o pe adela popescu gravida si gata domne! sa faca ea copil in schimb! nu imi place deloc domne ideea asta de a fi sase! cove nu era suficient! se descurca el ca e om in toata firea! nu e copil mic! viviana sposub cand ma bucuram si eu ca scap de ea si nu o mai vad! uite ca revine! nu am nimic cu theo rose desi nici ea nu imi place! sore alta nebuna si asta! si astia doi din imagini alti ***!
 • A A
  Eu as vrea sa stiu doar cum mai e acceptata Andreea Caranda ca producator in PRO cand tot ea produce pe furis si "emisiunea" Danei Budeanu (spoilers: ea e "ametita" din spatele camerelor cu care vorbeste Budeanu).
 • Anonimul Anonimul
  Da ,foarte interesant
  Hai sa ghicesc
  1.Viviana a fost adusa aici ,din simplu fapt ca nici ea,nici iubițelul ei nu mai au bani si na,cand este Tânăra si cu forme si ai ce sa arati la public,un job la tv amărât nu strica
  Pe theo rose au adus-o din simplu fapt ca acum e pe val
  Sore e cea mai ok de acolo
  Iar pe cotofan si fata aia pentru ca pro fm este o piatra in cadere
 • An An
  @Sabina, probabil de aceea se incearca cu toti acesti co-prezentatori, pentru a vedea ce merge mai bine...tot se raporteaza la Antena cu matinalul plin de hlizeala care prinde la public... Sunt multi care, insa, nu agreeaza ce se intampla acolo si tocmai de aceea gaseau Vorbeste Lumea un format mult mai ponderat...
  Probabil vor sa si stearga din memorie cine a fost coprezentator inainte si de aceea au bagat foarte multi, incat oricine ar veni de la toamna sa fie considerat o varinta mai buna...
  Acum ca sunt atatia puteau prelungi editiile pana la noul sezon...
 • Maximilian Luca Maximilian Luca
  A început vacanța!

  Nu mă aștepam la o astfel de surpriză!
  Tocmai s-a încheiat prima ediție a emisiunii în formula asta și m-am numărat printre telespectatorii acesteia!

  Sebastian Coțofană și Theo Rose sunt de apreciat!

  .
 • Radulescu Ana Radulescu Ana
  Of doamne.
 • Sabina Sabina
  Vor rămâne până pe 23 iulie ,iar pentru sezonul de toamnă încă sunt discuții și se caută o nouă formulă și o schimbare de format.

Trimite un comentariu

sus