Skip to main content

Agenţia de publicitate Rusu+Borţun are un nou acţionar

 
Miruna Macsoda
Miruna Macsoda

Agenţia de publicitate Rusu+Borţun (Rusu & Borţun Consultanţă SRL) are un nou acţionar din aprilie 2021.

Publicitate

Este vorba de Miruna Macsoda care va deţine 10% din companie, în urma unei tranzacţii care s-a finalizat în luna recent încheiată. Astfel, pe lângă Macsoda, ceilalţi acţionari sunt: Cătălin Rusu 62,5%, Andrei Borţun 22,5%, şi Marc Borţun 5%.

Miruna Macsoda lucrează la Rusu+Borţun din martie 2017, ocupând iniţial rolul de Digital Account Director & Strategic Planner. În numai 6 luni a fost promovată Client Service Director.

La un an de la venirea în agenţie, a fost numită la conducerea business-ului de digital, Rusu+Borţun Cyber Growers, pe care l-a dezvoltat din punct de vedere creativ, strategic şi new business. La sfârşitul anului 2019, ea a preluat rolul de Managing Director & Creative Planning Director pentru întregul business Rusu+Borţun.

Miruna Macsoda, despre preluarea acţiunilor în cadrul agenţiei:

“Liderul într-o industrie creativă e un fel de „Prinţ şi cerşetor”. Când ai un rol de management în publicitate faci un continuu balans între motivarea specialiştilor talentaţi şi mulţumirea clienţilor pretenţioşi.

Şi, în acelaşi timp, e nevoie să ai fermitatea şi siguranţa unui protagonist. Pe lângă multă muncă, în antreprenoriat, rezultatele cer versatilitate şi spontaneitate.Mă bucur că ducem împreună mai departe povestea Rusu+Borţun.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus