Skip to main content

VIDEO. Alina Chinie, fostă „veveriţă” a lui Măruţă, pune voce într-un film animat

 
VIDEO. Alina Chinie, fostă „veveriţă” a lui Măruţă, pune voce într-un film animat

VIDEO. Alina Chinie (cântăreaţă în trupa RedBlonde şi una dintre fostele „veveriţe” ale lui Cătălin Măruţă) şi artista Dalma Kovacs pun voce într-o animaţie pentru copii. Este vorba despre filmul „Spirit Neîmblânzit”, produs de studiourile DreamWorks. 

Publicitate

Va fi lansat în cinematografe pe 2 iulie. 

  • Alina Chinie o dublează pe Lucky Prescott, eroina filmului.
  • Dalmei Kovacs îi va da voce lui Milagro Navarro, mama lui Lucky. 

Pe scurt, animaţia urmăreşte viaţa lui Lucky Prescott, care se schimbă pentru totdeauna când se mută de la casa ei din oraş şi se împrieteneşte cu un mustang sălbatic numit Spirit.

VIDEO. Spirit Neîmblânzit | Trailer

Dreamworks Animation a fost înfiinţat în  anul 1994 odată cu Dreamworks SKG de Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg şi David Geffen, însă în 2004 s-a separat de compania mamă pentru a funcţiona ca un studio autonom, dedicat exclusiv realizării de pelicule de animaţie.

În cei peste 20 de ani de existenţă a produs 28 de lungmentraje, printre care ‘Prinţul Egiptului’, ‘Shrek’, ‘Evadare din Coteţ’, ‘Madagascar’, ‘Cum să-ţi dresezi dragonul’ , ‘Cinci eroi de legendă’ ‘Trolii’ sau ‘Kung Fu Panda’, care au strâns peste 11 miliarde de dolari încasări la nivel mondial.

În 2002, producţia Shrek, a celor de la Dreamworks, a obţinut primul Oscar pentru un lungmetraj de animaţie din istorie şi în 2006 al doilea premiu de profil cu ‘Wallace şi Gromit’.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus