Skip to main content

Plecare de la Antena Stars. După nouă ani, Ameri Nasrin părăseşte postul TV

 
Foto - Viva
Foto - Viva

Ameri Nasrin părăseşte Antena Stars după nouă ani de colaborare. Aceasta şi-a anunţat plecarea în direct, conform Libertatea

Publicitate

„Sunt tare mândră că am pornit exact aşa cum am simţit, am urcat treaptă cu treaptă, am învăţat televiziune. (…) Astăzi se încheie şi drumul meu la Antena Stars”, a anunţat aceasta în direct, potrivit Libertatea care citează Wowbiz. 

Reacţia vine la scurt timp după ce s-ar fi certat cu Simona Hapcic, fosta concurentă de la Survivor, mai precizează aceeaşi sursă. 

La Antena Stars, Nasrin prezenta matinalul postului, alături de Dima Trofim. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dinu Cristina Dinu Cristina
    Pacat...
  • Soby Soby
    @ABC+ Nu știu nimic încă despre prezentatorii lipsă. Mai vedem noi.

    Prima oară m-am gândit la Muscalu că pleacă ori la Aleph Business, ori la Realitatea Plus, dar de fapt, a plecat de la Digi 24 și s-a retras din presă de tot.
  • Mila Mila
    Iată ca iar vi cu minciuni

    Zi de audiente postac. Sau nu stii ce minciuni sa mai debitezi ?
  • Mile Mile
    Iată ca iar vi cu minciuni
  • ABC+ ABC+
    Iar a apărut Soby cu aberațiile lui despre Digi24, ma chiar gândeam la primul comentariu că ai scris de ProTV și nu de Digi.

    Apropo, care sunt plecările alea pe care le tot ziceai pe aici că din 1-13-15 Decembrie pleacă toți la B1? Dacă tot sti despre prezentatorii actuali, ar trebui să știi și despre prezentatorii lipsă!
  • Soby Soby
    Vorbind de Digi 24, mai au doar 4 jurnale pe săptămână. Știrile de la 6 la 10 cu un prezentator, de la 10 la 15 cu un prezentator, de la 17 la 19 cu un prezentator și de la 23 la 1 cu un prezentator. 4 prezentatori prezentând știri toată săptămâna și îi văd non-stop. În rest, Prelipceanu, Pândaru, Negruțiu, CTP și Mândruță.

    Digi 24 va avea același soartă ca N24? Un mister încă.
  • Soby Soby
    @An Și cu Digi 24 ce se întâmplă?
    Văd că mai nou, au Matinal de la ora 6 la 10, știri de la 10 la 15, de la 17 la 19 și de la 23 la 1.
    Oare va mai pleca cineva de la Digi 24?
  • Boro Boro
    Este sigura plecarea lui Dima? Daca este asa, atunci ar putea sa se alature matinalului de la A1. Desi acolo este cam mare aglomeratie de persoane. Nu-l vad la PRO TV. Poate la Prima Tv...
  • Soby Soby
    Poate Ameri Nasrin și Dima Trofin să prezinte Vorbește lumea la PRO TV împreună cu Adela Popescu? Bogdan Ciudoiu și Shurubel de la Vorbește lumea sunt foarte slabi ca prezentatori, ei îi se potrivesc pentru radio și nu pentru TV. Parcă Shurubel a mai avut emisiuni la TV, a fost la UTV ca VJ. Ciudoiu lucrează deja la PRO FM, poate urmează să vină și Shurubel la PRO FM?

    Părerea mea: Ameri Nasrin și Dima Trofin să îi înlocuiească pe Bogdan Ciudoiu și Shurubel la Vorbește lumea, și să rămână Adela Popescu cu ei.
  • An An
    Televiziunea ramane fara matinal...degeaba si-a dat demisia daca oricum emisiunea e scoasa din program...cu tot cu Dima Trofin si restul echipei...si fara Brigitte Pastrama si fara Armin Nicoara... Emisiunea lui Brigitte era totusi interesanta, un post de Gossip/ monden transmite si viata vedetelor... Dar formatul actual era slab (cel de constructii)... Lumea vrea sa vada vacante la Dubai, Paris (precum in sezoanele anterioare)... Chestii de lux...la care nu toti avem acces, si care ti se deschid pentru cateva momente intr-o astfel de emisiune... Poate o preia pe Brigitte Prodanca la Realitatea Star...
  • Ariana Ariana
    Să plece... să plece cu aerele ei de "divă" !!! După ce a provocat, intenționat scandalul,nu că cealaltă n-ar avea vină, s@ vedem ce televiziune îi va da o emisiune de moderat !?...
    Dacă tot spui că ai ani în TV trebuia să gestionezi corect conflictul... nu să-l întreți... s-a văzut la ce s-a filmat de sărbători !!!
    Într-un proiect ECHIPA e ECHIPĂ !!!
    Păcat c-ai antrenat-o și pe Olga în jocul tău murdar !!!
  • Sahara Sahara
    O mare pierdere...
  • ABC+ ABC+
    Ați uitat de menționat: emisiunea Star Matinal a dispărut din 2022 din programul Antena Stars, dimineața vor fi doar reluări, iar Acces Direct începe din 10.01 la Antena Stars de la ora 17.00 până la 19.00, iar din 31.01 se prelungește cu 30min deoarece începe extensia Mireasa de la 19.30
  • Răzvan Răzvan
    Dați si un top cu cele mai urmărite programe din zilele de 31 dec, 1,2 ianuarie

Trimite un comentariu

sus