Skip to main content

VIDEO. America după 11 septembrie. Documentar la 10 zile după premiera mondială. Pe B1 TV

 
VIDEO. America după 11 septembrie. Documentar la 10 zile după premiera mondială. Pe B1 TV

VIDEO. Cum arată America la 20 de ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie? Un documentar vine cu răspunsul şi face o sinteză a celor 20 de ani care au trecut de la tragedie. 

Publicitate

Va fi difuzat în exclusivitate de postul B1 TV, la 10 zile după premiera mondială. 

„America după 11 septembrie” se vede sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 21:00. Este o producţie a Frontline/PBS. 

Documentarul reprezintă o sinteză a celor 20 de ani care au urmat atacurilor teroriste de la 11 septembrie, văzută din perspectiva celor patru administraţii prezidenţiale (Bush, Obama, Trump şi Biden), analizează politica externă a SUA în aceşti 20 de ani, dar şi modul în care 9/11 a modificat societatea americană în tot acest timp.

În urmă cu o săptămână, pe 11 septembrie 2021, B1 TV a difuzat un documentar despre ziua de 11 septembrie 2001, prin intermediul filmărilor realizate de peste 100 de martori oculari. 

VIDEO. Promo documentar „America după 11 septembrie”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Puteti cerceta un pic, PaginaDeMedia, ce se intampla cu emisiunea 18-20 Buna Romania, cu Razvan Zamfir si Radu Buzainu... La inceputul saptamanii lipsea Razvan, apoi Radu parea cam racit, apoi emisiunea a fost inlocuita cu un Talk B1, fara a se disucta nimic de iesirea emisiuni din grila... Pe de alta parte emisiunea incepuse sa fie un pic contondenta cu unul dintre candidatii la sefia partidului de guvernamant, putand fi si acesta generatorul unui moment pentru o perioada de pauza?!

Trimite un comentariu

sus