Skip to main content

Ana Morodan e REAlă, într-un nou reality la Antena Stars

 
Ana Morodan e REAlă, într-un nou reality la Antena Stars

De la Inststory, la Reality. Ana Morodan, vedetă de Instagram cu peste 450.000 de fani, va avea emisiune la Antena Stars. Noua emisiune, REAlă by Ana Morodan se va vedea din 26 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 22.00. 

Publicitate

Ana Morodan: 

„Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele?

Dar, cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu! Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viata mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic. O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veti vedea business-ul de a fi Ana Morordan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital.”

Morodan nu este la prima colaborare cu Antena Group. În 2017 a prezentat reality-show-ul Nuntă cu scântei, iar în 2019 a participat la sezonul al doilea al emisiunii Asia Express. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Atât s-a putut! Atât poate A1!
  • Flag Flag
    ProTv lider absolut de audiență ieri seara in intervalul 20:30-00:00
    Au anunțat survivor pe Facebook

Trimite un comentariu

sus