Skip to main content

Nume nou în Vlad. Anca Dinicu, care a jucat cu Bendeac într-un serial la Antena 1

 
Anca Dinicu. Foto: Pro TV
Anca Dinicu. Foto: Pro TV

Nume nou în serialul Vlad. Anca Dinicu, care a jucat cu Bendeac într-un serial la Antena 1, va apărea în producţia difuzată pe Pro TV.

Publicitate

Dinicu va apărea începând cu al treilea episod al sezonului patru, transmis în această seară, de la ora 21:30, scrie protv.ro.

Despre noul personaj, Anca Dinicu spune: 

„Mă bucur mult că am făcut parte din distribuţie  şi că mi-am revăzut colegii cu care am mai lucrat şi în alte proiecte. Pentru mine a fost o experienţă nouă din perspectiva personajului pe care îl interpretez. Este o zonă pe care nu am mai experimentat-o în film. M-am simţit foarte bine în timpul filmărilor şi cumva, datorită atmosferei care s-a creat în spatele camerelor de filmat, dar şi a colegilor şi întregii echipe.

Pot să vă spun că a fost o provocare. La fiecare personaj aduci o lume, de data asta este o lume tristă, oamenii strazii. Personajul meu este o fată simplă, plecată de mică de acasă, lovită de greutăţile vieţii, sensibilă. Ea se îndrăgosteşte la prima vedere de Ştefan. Mai multe nu cred că am voie să spun, sper să empatizaţi cu personajul meu”.

Anca Dinicu a colaborat cu Mihai Bendeac

Anca Dinicu a făcut parte din câteva show-uri ale Antenei 1. Ea a colaborat cu Mihai Bendeac pentru serialul „Băieţi de oraş”. De asemenea, Dinicu a făcut parte şi din proiectul „În puii mei”.

Dinicu a mai participat şi în emisiunea de divertisment - „FANtastic Show”, în 2016 şi a mai fost invitată în unele ediţii „iUmor”.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Andreas, e vorba de licența de la Kanal D ,pentru ea negociază PRO TV.
  • Andreas Andreas
    Marian și Sabina, supraviețuitorul cu Survivor de pe Kanal nu sunt acelasi formate. E licență diferită.
  • Leo Leo
    Sper ca episodul din seara asta sa nu fie o lălăială mizera ca precedentul si sa arate ca un serial asa cum trebuie. Oricum, am zis de la incepur... prost tare facut acest serial, iar de sunet cat se poate de slab, incredibil de slab (nu stiu cine 'semneaza" sunetul acestui proiect dar trebuia concediat din prima secunda) insa cum la ProTv se angajeaza pe cumetrii...

    Sau poate nu ar trebuii sa uit si de echipa de Montaj - surda! Ei nu au urmarit ce au montat?

    Scenariu parca+replici parca de ***, interpretari stangace grav.

    In afara de povestea din spatele filmului, rezultatul nu merita mai mult de nota 4/10. Foarte prost facut...si aveam pretentii la Trustul Pro...
  • Sabina Sabina
    Marian ,e adevărat dar momentan sunt doar negocieri.
  • Sabina Sabina
    Marian, e adevărat, dar momentan sunt doar negocieri.
  • B.A.M B.A.M
    Ați ratat "Antitalent", din toamna lui 2019.
  • Sabina Sabina
    În episodul din seara asta va apărea și actorul Sorin Cociș.
  • Marian Marian
    Sabina din 5 octombrie de la 20 30 pro 2 va da serialul turcesc Casatorie cu bucluc , o comedie romantica
  • Marian Marian
    Sabina se aude ca cei de la CME sunt in tratative cu cei care detin drepturile de difuzare a Supravietuitorului detinut de Kanal d , oare sa fie adevarat ?

Trimite un comentariu

sus