Skip to main content

O anchetă Libertatea, confirmată la Tribunal. Aproape opt ani de închisoare pentru un „guru” care abuza minore

 
Foto - Pexels
Foto - Pexels

O anchetă publicată în Libertatea este confirmată în instanţă. Un „guru” a primit aproape opt ani de închisoare pentru abuz de minori. Cazul a fost adus în atenţia publică de cotidianul coordonat de Cătălin Tolontan, chiar în perioada în care cazul a fost trimis în judecată.  

Publicitate

Vorbim despre faptele infiorătoare comise Gigi Marian Osoloş, coregraful din Constanţa care şi-a torturat şi abuzat sexual elevele ani la rând.

Totul a fost documentat şi de jurnalistul Matei Bărbulescu, în urmă cu doi ani. 

„Gurul” a fost condamnat, în primă instanţă, de Tribunalul Hunedoara la 7 ani şi 8 luni de închisoare pentru trafic de minori şi pornografie infantilă, conform Libertatea. 

Mărturiile elevelor abuzate sunt cutremurătoare

În ancheta Libertatea au fost publicate şi poveştile cutremurătoare ale fetelor abuzate de Osoloş. 

„Ne spunea că ar fi benefic pentru noi ca prima persoană cu care ne începem viaţa sexuală să fie o persoană mai în vârstă, pentru că el ştie să se comporte cu o femeie. Şi, în acelaşi timp, ne spunea că este cel mai bun prieten al nostru şi pentru tot ce ne învaţă, lui i se cuvine mai mult decât oricărui alt bărbat”, a povestit una dintre fostele eleve ale şcolii.

O altă fată a spus, de asemenea:

„Te bătea până te omora, dar după aceea se calma, te lua la o discuţie în care îţi explica că tu eşti de vină, că dacă nu mă aduceai în starea asta, eu nu eram obligat să fac asta”, conform mărturiei din Libertatea.

Potrivit motivării Tribunalului Hunedoara, care l-a condamnat pe Osoloş la 7 ani şi 8 luni de închisoare, „sub pretextul că le învaţă tehnici de supravieţuire, coregraful ar fi supus fetele la munci deosebit de grele, le-ar fi agresat fizic, psihic şi sexual”.

În septembrie 2017, DIICOT a făcut percheziţii în casele lui Osoloş şi la sala de dans Total Dance Center, urmând să-i impună un control judiciar şi să fie cercetat în libertate. În septembrie 2019, procurorul de caz a trimis rechizitoriul către judecător.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    ancheta ,, libertatea ,, ! dar cei care iau salariu pentru asa ceva ,dorm ?

Trimite un comentariu

sus