Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca, despre noul număr A list Magazine: 8.000 de exemplare tipărite. O refugiată din Ucraina, graphic designer

 
VIDEO. Andreea Esca, despre noul număr A list Magazine: 8.000 de exemplare tipărite. O refugiată din Ucraina, graphic designer

VIDEO. "Eram pregătită să scriu un editorial optimist despre primăvară şi liberatea, vacanţe şi distracţie, dar mi-a cam pierit cheful, pentru că m-a luat cu frig pe şira spinării la gândul că oameni care, asemeni nouă, au trăit 30 de ani de libertate, se pot trezi peste noapte bombardaţi şi trimişi înapoi într-o dictatură" - Andreea Esca, în editorialul noului număr A List Magazine.

Publicitate

Andreea Esca a lansat noua ediţie a revistei A List Magazine, cea cu numărul 22.

În echipă a intrat şi o refugiată din Ucraina, Valeria Sehovic, care este graphic designer, spune Andreea Esca, într-un scurt interviu la evenimentul de lansare. 

Revista a fost tipărită într-un tiraj de 8.000 de exemplare şi se distribuie gratuit.

Pe lângă revistă, A List Magazine a dezvoltat şi un concept de shop, pentru a încuraja designerii locali. Într-un spaţiu din Bucureşti Mall, A List Designers Shop Boutique găzduieşte în fiecare lună creaţiile a doi-trei designeri, care îşi expun şi îşi vând creaţiile proprii.

Cum arată ediţia de primăvară A List Magazine, cum a fost influenţată distribuţia revistei de pandemie (având în vedere că HORECA era un pilon important), dar şi alte detalii, în materialul video.

VIDEO. Andreea Esca, despre A List Magazine, ediţia de primăvară

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • margo margo
    asa si?
  • Camelia Camelia
    "One", "A list" , urmează "Grămada cere vârf"?
  • Nicu Nicu
    ***
  • AB AB
    Esca mi s-a parut mereu un personaj fascinant. Cand ii pui o camera in fata se transforma, zici ca e cel mai misto, modest si respectuos om din lume. Nu e nevoie sa detaliez, cei care lucreaza cu ea stiu ce spun. Fascinant om.
    PS: cum de nu a pus-o pe fiica ei pe coperta, ca de obicei?

Trimite un comentariu

sus