Skip to main content

Plecare din echipa DoR. Andreea Vrabie părăseşte publicaţia. Podcastul Pe Bune, pe care-l realiza, ia o pauză

 
Plecare din echipa DoR. Andreea Vrabie părăseşte publicaţia. Podcastul Pe Bune, pe care-l realiza, ia o pauză

Decât o Revistă rămâne fără gazda podcastului Pe bune. Andreea Vrabie părăseşte echipa DoR după şase ani de colaborare. 

Publicitate

În ultimii patru a fost realizatoarea producţiei audio Pe bune, o emisiune de interviuri care a avut 100 de ediţii. 

Ultima ediţie este una specială, un fel de „rămas-bun”. În cel mai recent interviu Pe bune, Cristian Lupşa (fondatorul DoR) o intervievează pe Andreea Vrabie.  Aceasta vorbeşte despre încheierea proiectului şi despre ce a învăţat din 100 de discuţii cu actori, muzicieni, regizori şi influenceri. 

Odată cu plecarea Andreei Vrabie şi podcastul pe care ea îl realiza va lua o pauză „pentru o perioadă nedeterminată”, aşa cum anunţă DoR pe site. 

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Vrabie a declarat că pentru moment îşi doreşte o perioadă de pauză şi că nu are în plan să se alăture unei alte publicaţii. A mai spus că îşi doreşte să lanseze un nou podcast. 

Andreea Vrabie este unul dintre primii podcasteri din România. A făcut interviuri cu artişti, actori, regizori, influenceri sau oameni din media. Nume ca Adi Despot, Şerban Pavlu, Tudor Chirilă, Ana Ularu, Dana Rogoz, Paul Olteanu sau Răzvan Exarhu şi-au spus povestea la microfonul DoR. 

A început aventura în presă în anul 2014, când s-a alăturat publicaţiei DoR, ea nefiind jurnalist la bază. Înainte să intre în presă a lucrat şi în publicitate, la agenţia McCann, timp de trei ani.

A făcut Facultatea de Marketing la ASE, iar pentru că „nu se regăsea” în ceea ce facea, adică publicitatea, a început un master la Londra, în 2010. În Regat a descoperit şi presa, prin mai multe colaborară cu diverse publicaţii de acolo, revista Wired fiind una dintre ele. 

Mai multe despre podcasturi, frământări şi începuturi a povestit şi la Interviurile Paginademedia.ro, în ianuarie 2020

VIDEO. Povestea podcastului Pe Bune - Decat o Revista, cu Andreea Vrabie

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus