Skip to main content

Jurnalistul Andrei Bălan s-a stins din viaţă. A fost 25 de ani în presă, ultima oară la Fanatik

 
Sursa foto: Fanatik
Sursa foto: Fanatik

Jurnalistul Andrei Bălan a murit sâmbătă, 2 iulie, la doar 47 de ani, după ce a luptat cu o boală mai multe săptămâni, scrie Fanatik.

Publicitate

Andrei Bălan a dedicat 25 de ani presei, lucrând la toate publicaţiile sportive în prima parte a carierei, apoi în presa generalistă şi online, în ultimii 10 ani, notează Fanatik.

În ce redacţii a lucrat Andrei Bălan?

„Redacţia Fanatik.ro anunţă cu nemăsurată durere trecerea în nefiinţă a celui care a fost jurnalistul Andrei Bălan, coleg, prieten, tată, soţ“, a anunţat Fanatik într-un articol dedicat ziaristului care şi-a petrecut ultimii ani în această redacţie.

„Din cei 25 de ani de carieră, aproape 10 i-a petrecut la Libertatea, unde a realizat reportaje, anchete şi materiale, numeroase dintre ele de primă pagină. De asemenea, la Libertatea a coordonat, timp de 4 ani, departamentul de reporteri speciali“, notează şi Libertatea.

CARTE DE VIZITĂ. Andrei Bălan a lucrat ca reporter special în presa sportivă. A început la Sportul Românesc, a continuat la Gazeta Sporturilor, Prosport şi Libertatea, iar apoi a fost director general al ziarului Sport Total, în 2007-2008.

A trecut apoi în presa scrisă generalistă, inclusiv în zona de online. A coordonat departamentul de reporteri speciali de la Libertatea o perioadă de 4 ani, iar în perioada 2012-2020 a lucrat la Kanal D.

În ultimii ani a lucrat la Fanatik.ro, „unde a reuşit nu doar să facă o treabă excelentă, pe măsura talentului şi experienţei sale, dar a devenit sufletul redacţiei, îndrăgit de colegi, un jurnalist care deschidea la prima oră redacţia şi o încuia ultimul, care atunci când a fost trimis în delegaţie la graniţa României cu Ucraina, la începutul războiului, în urmă cu doar câteva luni, a cerut să meargă la Kiev, în miezul evenimentelor, şi cu greu a fost convins să nu o facă“, au mai scris colegii de la Fanatik.

Andrei Bălan ar fi împlinit 48 ani peste o lună şi jumătate. Corpul lui neînsufleţit va fi depus luni la Biserica Sf. Mihai si Gavril, din Bulevardul Ghencea. Înmormântarea va avea loc în cursul zilei de marţi.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Sunteți câțiva disperați pe aici care, în anumite zile, aproape la fiecare articol care se postează, solicitați postarea audiențelor. Trăiți cumva din ele, vă dau de mâncare ? Căutați-le pe siteurilor posturilor TV pe care le urmăriți și promovați !
  • R R
    Dați audientele de sâmbătă seara a semifinalei Te cunosc de undeva și pe cele de aseara a emisiunii Stand up Revolution

Trimite un comentariu

sus