Skip to main content

Un angajat al TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea instituţiei

 
Un angajat al TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea instituţiei

UPDATE. Tragedia s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 14.00. George Oancea era şofer la Departamentul Sport. Dorin Chioţea, şeful sportului din TVR, a confirmat decesul acestuia, scrie Libertatea.

Publicitate

Un angajat al postului public de televiziune a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a TVR, scrie news.ro.

Bărbatul avea 53 de ani, lucra ca şofer şi se afla în timpul programului când s-a întâmplat tragedia, în această după-amiază.

Sâmbătă după-amiază, o echipă de anchetatori se afla la sediul TVR pentru a ridica probe şi a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul, mai notează news.ro.

"Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    @Gica Badea
    Intr-un asemenea moment, tu alegi sa-ti arăți frustrările. Mare caracter! Doar că, mintea ta întunecată și limitată a încurcat televiziunile. Comentatorii de la TVR, foarte slabi altfel, sunt plătiți de Digi nu de Telekom.
  • Didi Didi
    Pai chiar are legatura cu departamentul sport. Era sofer la departamentul sport... G.O. avea 48 de ani. Foarte ciudat, e primul caz de angajat tvr care se arunca de pe turn... A mai fost unul care s-a aruncat la parlament, dar ala era ***...
  • GICA Badea GICA Badea
    Poate ar trebui sa cerceteze directorul Saseanu-Facebuk cum e posibil sa apară la Prima imagini din curtea TVR. O avea vreo legătură cu faptul ca acolo e veșnicul și inegalabilul Enăchescu care ii plătește pe jumătate din angajații departamentului Sport unde activa nefericitul decedat? Pentru prestația lor la Look și la Dolce Telekom desigur.
  • jk jk
    @Nume asa a aparut (initial) pe unele site-uri
  • Nume Nume
    Cand am vazut titlul, am fost ferm convins ca are treaba cu departamentul sport. Se pare ca m-am inselat.

Trimite un comentariu

sus