Skip to main content

Cine este Anisia Gafton, concurentă la Sunt celebru, scoate-mă de aici, de pe Pro TV

 
 Cine este Anisia Gafton, concurentă la Sunt celebru, scoate-mă de aici, de pe Pro TV

Anisia Gafton (34 de ani) este una dintre concurentele show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV, producţie filmată în Republica Dominicană.

Publicitate

Actriţă şi comediant, Anisia Gafton a devenit cunoscută după apariţia de la Românii au talent, în anul 2016, unde a şi câştigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

După această experienţă, vedeta a apărut în mai multe emisiuni de pe Pro TV şi Antena 1.

La scurt timp după experienţa Românii au talent, actriţa a prezentat pentru scurt timp emisiunea Vorbeşte lumea, de pe Pro TV.

La început de 2017, Anisia Gafton a trecut în barca Antenei 1. S-a alăturat emisiunii Un show păcătos, în calitate de co-prezentator. A fost partenera de platou a lui Dan Capatos până în 2018, când a fost înlocuită.

A mai avut, însă, şi alte colaborări cu Antena 1. A avut două apariţii în emisiunea Te cunosc de undeva: în 2017, dar şi în prima parte a acestui an, când a făcut echipă cu Ionuţ Rusu. În plus, a avut apariţii şi la iUmor tot la Antena 1.

Între cele două colaborări cu Antena 1, Anisia Gafton a fost concurent şi în emisiunea Ferma, de pe Pro TV, în anul 2021.

Are o activitate intensă pe Instagram şi TikTok, unde a adunat sute de mii de fani cu clipurile sale umoristice. Are peste 100.000 de fani pe Instagram şi mai binde de 400.000 pe TikTok.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus