Skip to main content

ANIVERSARE. PROFM face 28 de ani de la prima emisie. Moisescu, Esca, Selly, Măruţă, printre invitaţii speciali

 
ANIVERSARE. PROFM face 28 de ani de la prima emisie. Moisescu, Esca, Selly, Măruţă, printre invitaţii speciali
ANIVERSARE. PROFM va împlini, pe 15 aprilie, 28 de ani de la prima emisie. Staţia de radio a intrat pentru prima dată în emisie pe 15 aprilie 1993, ca parte a trustului Pro deţinut atunci de Adrian Sârbu.
Publicitate
 
Sloganul folosit atunci: „un radio care te ascultă”. Acum, cei de la PROFM merg pe ideea de „Open Radio”.
 

În 2021, PROFM va organiza o petrecere online, pe Zoom. Emisiunile postului vor avea invitaţi speciali precum Andi Moisescu, Andreea Esca, Cătălin Măruţă şi Selly (Andrei Şelaru).
 

Programul este următorul:

La matinalul „Dimineaţa Blană, cu Veve şi Coţofană” vor fi invitaţi Andi Moisescu şi Andreea Esca. Moisescu chiar va pune muzică în studioul PROFM, în intervalul 07:00-10:00.
 
De la 10:00 începe producţia „Nico de la 10”, iar invitat va fi Cătălin Măruţă.
 
În emisiunea „Greeg până la 4” vor veni Iulia Beregoi şi Selly (Andrei Şelaru), de la ora 14:00.
 
La „Open Road, cu Ralu şi Călin” de la 16:00 va fi invitat Smiley prin intermediul Zoom.
 
De asemenea, PROFM lansează şi un nou site - profm.ro. Pe noul site, „fanii pot asculta şi în variantă podcast cele mai bune momente din emisiunea „Dimineaţa Blană, cu Veve şi Coţofană”, dar şi clasamentele „The Official 40” şi „Trending Hits”. De asemenea, hiturile preferate pot fi votate în topul „The Official 40”, spun cei de la PROFM.
 
Marius Dobre, managerul PROFM:
 
“«Să te îmbraci de party de la 7 dimineaţa? Să stai toată ziua pe ZOOM, dar nu în şedinţe? Să dansezi încontinuu, singur, în casă, de nebun? DE CE NU? Doar e ZIUA PROFM!». Aşa începe promo-ul zilei de 15 aprilie, ziua în care vrem săne distrăm cât pentru un an de stat în casă. 
 
Dacă în toamna trecută am reinventat brandul PROFM sub noul slogan «OPEN RADIO», acum e timpul săîi facem şi prima aniversare pe stil nou. Ne propunem să transformăm pentru o zi «work from home»în «fun from home»şi pentru asta am adus tot ce e nevoie: muzică bună, invitaţi interesanţi şi premii»”
 
ISTORIA STAŢIEI. PROFM  a fost lansat pe 15 aprilie 1993 de către Adrian Sârbu cu sloganul „un radio care te ascultă”. Cele mai importante nume de la începuturile PROFM erau Andrei Gheorghe, Andi Moisescu, George Vintilă, Teo Trandafir, Florin Călinescu, Marius Vintilă, Răzvan Exarhu şi Vali Bărbulescu.
 
Postul de radio a fost operat de grupul Pro până în anul 2015, când proprietarul CME a decis să renunţe la operaţiunile care nu aveau legatură cu televiziunea şi a vândut Pro FM, Info Pro, Music FM şi Dance FM grupului Digi.

VIDEO. Lansarea PROFM

 

GALERIE FOTO. Aniversările postului PROFM

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Radu are dreptate. Cei de la Digi puteau sa ii si schimbe numele dupa ce l-au cumparat. Are acelasi public tinta si merge pe aceeasi linie muzicala cu Kiss FM, Zu si Virgin Radio. Vad ca sunt intro usoara scadere de audiente, de la un an la altul. ”Norocul” lor este ca au o buna acoperire natională, cu vreo 30 de frecvențe !
  • didi didi
    nu am fost niciodata fan profm. sunt mai mult genul europa fm. dar in masina dau pe orice nu are publicitate, in afara de zu care e un *** si nu il ascult deloc.
  • Radu Radu
    Din pacate, ProFm-ul de azi nu mai are nici o legatura cu cel din anii 90. Actualul ProFm a fost distrus de Marius Dobre, cel mai slab manager de radio care se poate imagina.

Trimite un comentariu

sus