Skip to main content

Presa locală din reţeaua ARBOmedia sprijină refugiaţii din Ucraina cu anunţuri gratuite

 
Refugiaţi Ucraina. Sursa foto: Facebook.com/ Mircea Barbu, corespondent Libertatea
Refugiaţi Ucraina. Sursa foto: Facebook.com/ Mircea Barbu, corespondent Libertatea

Anunţuri gratuite pentru cei care ajută refugiaţii. Reţeaua ARBOmedia, care gestionează spaţiul de publicitate pentru 80 de radiouri, 45 de televiziuni şi peste 35 de ziare, toate la nivel local, îşi pune la dispoziţie spaţiul publicistic pentru informările umanitare pentru cei care trec graniţa dinspre Ucraina.

Publicitate

Presa locală din reţea va difuza, în mod gratuit, mesaje umanitare date de persoane fizice, companii, ONG-uri, asociaţii sau instituţii oficiale implicate.

Aici sunt incluse informări care anunţă disponibilitatea de spaţii de cazare, colectarea şi distribuirea de alimente, medicamente, îmbrăcăminte sau alte bunuri de primă necesitate, care oferă facilităţi de transport sau asistenţă medicală etc.

Într-o astfel de situaţie, în care un război fără precedent se petrece chiar la graniţele noastre, suntem solidari cu toţi cei ce îi pot ajuta pe semenii noştri aflaţi în dificultate şi încercăm, la rândul nostru, să oferim canale de comunicare pentru a face publice toate iniţiativele şi acţiunile umanitare.

Acolo unde nu sunt disponibile materiale editate, spoturi audio/video realizate de către companii, ONG-uri sau instituţii, aceste informatii se vor publica de catre presa scrisa sau vor fi transmise audio sau video în cadrul programelor de ştiri sau a intervenţiilor în direct. 

Anunţurile şi comunicatele vor fi postate şi pe paginile de social media (Facebook, Instagram, Twitter)  ale canalelor media respective. Ne asiguram astfel ca informatiile utile vor ajunge direct la cei interesati“, au anunţat reprezentanţii ARBOmedia într-un comunicat.

Anunţurile umanitare pot fi transmise:

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus