Skip to main content

Nou pe piaţă. Aplicaţie de monitorizare a presei. Vezi pe telefon sau tabletă ce se întâmplă în media

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Nou pe piaţă. mediaTRUST a lansat prima aplicaţie de monitorizare media din România care este disponibilă pe smartphone-uri şi tablete pentru clienţii companiei.

Publicitate

Aplicaţia se numeşte „mediaTRUSTapp” şi poate fi descărcată de pe Google Play - AICI, App Store - AICI şi AppGallery.

Peste 500 dintre clienţii mediaTRUST Romania - corporaţii internaţionale, companii locale, instituţii naţionale şi de administraţie publică, agenţii de PR şi agenţii de marketing - pot beneficia de această aplicaţie.

Ce oferă aplicaţia?

- Monitorizarea conţinutului media (articole, postări) de pe site-urile online, presa scrisă, reţelele sociale (de ex - Facebook, Instagram), posturile de radio şi cele televiziune

- Articolele pot fi şi ascultate nu doar citite

- Oamenii de PR au acces la materiale media şi primesc informaţii în momentul în care apare conţinut pe reţelele sociale ( de ex. - Facebook, Instagram, TikTok)

- Aplicaţia are opţiunea de notificare „PUSH”, care va semnala de fiecare dată când apar noi informaţii despre subiectul monitorizat în mass-media

- Materialele monitorizate pot fi distribuite pe platformele de mesagerie (Ex. - Facebook Messenger, WhatsApp)

-  În plus faţă de valoarea de advertising echivalentă (AVE), care exprimă sumele ce ar trebui cheltuite pentru materialul sau difuzarea unei informaţii date, dacă ar fi o reclamă în acelaşi format, poate fi verificat numărul de contacte potenţiale cu mesajul media (audienţă), iar datorită unor culori adăugate în aplicaţie, utilizatorii vor fi informaţi dacă un anumit text este pozitiv în raport cu subiectul monitorizat (verde), neutru (gri) sau negativ (roşu).

Bogdan Apostol, Director General mediaTRUST Romania:

„Până în prezent, le-am oferit clienţilor noştri acces la versiunea web adaptată pentru mobil a monitorizării mass-media.

Acum le oferim un instrument complet nou - o aplicaţie creată special pentru telefon, mulţumită căreia fiecare expert în comunicare va putea lucra şi mai eficient cu rezultatele media.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus