Skip to main content

Aris Eram, fiul Andreei Esca, în echipa matinalului SuperNeatza de weekend de la Antena 1

 
Aris Eram, fiul Andreei Esca, în echipa matinalului SuperNeatza de weekend de la Antena 1

Membru nou în echipa SuperNeatza. Aris Eram, fiului Andreei Esca, va fi prezent în fiecare weekend la matinalul SuperNeatza cu Răzvan şi Dani.

Publicitate

Aris Eram poate fi văzut la fiecare sfârşit de săptămână, alături de Diana Munteanu, Ilona Brezoianu, Cuza, Radu Bucălae, Cătălin Rizea şi chef Nicolai Tand, scrie tvmania.ro.

„Gaşca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, este mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii.

De asemenea, chef Nicolae Tand a publicat tot pe Instagram o fotografie cu el şi Aris, cu mesajul „Am un coleg nou la Neatza. Bine ai venit, Aris.”

Aris Eram a mai fost văzut la Antena 1 în sezonul trecut al show-ului America Express - Drumul Soarelui, alături de sora lui, Alexia Eram. Cei doi fraţi au ocupat locul doi în clasamentul final.

Totodată, Aris şi Alexia au mai fost împreună la o emisiune de la Antena 1. Recent, fraţii Eram au participat la quiz show-ul Esti mai deştept decât un copil de clasa a V-a, care este găzduit de actorul Andrei Aradits.

Aris s-a născut pe 24 iulie 2003 şi a absolvit liceul la Şcoala Franceză din Capitală. Şi-a dorit să studieze afacerile aşa că a mers să îşi continue studiile la o Universitate din Spania. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Vai, ce râcă bagă între ăștia 2 frați?!
  • RzV RzV
    Oare o sa aiba timp sa vorbeasca toti macar cateva cuvinte in timpul emisiunii la cat de multi sunt?

Trimite un comentariu

sus