Skip to main content

Câţi abonaţi HBO Max din America s-au uitat la episodul special din Friends? A fost printre cele mai vizionate producţii de pe platformă

 
Foto: Variety
Foto: Variety

Premiera episodului special din Friends a fost urmărită de mulţi abonaţi ai platformei de streaming HBO.

Publicitate

Aproximativ 29% dintre abonaţii serviciului HBO Max din America au urmărit episodul „Friends: The Reunion”, pe 27 mai, scrie Variety.

Potrivit datelor furnizate de TVision, telespectatorii de pe HBO Max au fost 55,4% femei şi mai bine de 50% aveau vârstele cuprinse între 35 şi 54 de ani.

Ca o comparaţie, premiera filmului „Wonder Woman 1984” (decembrie 2020) era urmărită de 32% dintre abonaţii serviciului de streaming.

Episodul special din Friends a durat 1 oră şi 43 de minute. A fost vorba, de fapt, de o reuniune după aproape 17 ani a personajelor din emblematicul serial de comedie.

În cadrul episodului au apărut mai mulţi invitaţi speciali: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon şi Malala Yousafzai.

Evident, din episod nu au lipsit actorii principali: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer.

Serialul Friends a avut premiera în 1994 şi a fost difuzat timp de 10 sezoane. Este unul dintre cele mai populare seriale din lume, devenind şi mai urmărit după ce Netflix a fost prima platformă care a adus serialul în online, în 2015, câştigând, astfel, o nouă generaţie de fani.

Serialul de comedie a ieşit de pe Netflix în 2020, iar din aprilie a trecut pe HBO, inclusiv în România. 

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Au apărut primele imagini care anunţă episodul special din Friends. Producţia are premiera luna aceasta

CITEŞTE ŞI: VIDEO. S-a lansat trailer-ul pentru episodul special din Friends

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus