Skip to main content

Australian Open 2022 ia startul la Eurosport, de săptămâna viitoare. Cine va reprezenta România

 
Sursa: Getty Images - Eurosport
Sursa: Getty Images - Eurosport

Eurosport transmite, de săptămâna viitoare, Australian Open 2022. Turneul de tenis va avea loc în perioada 17-30 ianuarie, iar primele transmisiuni încep la ora 2:00.

Publicitate

Cele mai importante meciuri se văd pe Eurosport 1 şi Eurosport 2, însă competiţia poate fi urmărită integral online, pe Eurosport sau în aplicaţia Eurosport Player.

Eurosport va difuza 250 de ore de tenis de la Australian Open. Televiziunea anunţă totodată că a semnat un nou parteneriat pe 10 ani cu Tennis Australia, care include toate drepturile liniare şi digitale.

De asemenea, Eurosport anunţă o acoperire completă a Grand Slam-ului şi noi experţi.

Scott Young, Senior Vice President, Content and Production

„Ne bucurăm să îi urăm bun-venit lui Alizé Lim în echipa noastră de prezentatori ai Australian Open. Cred că ea va aduce o dinamică nouă. Suntem entuziasmaţi, de asemenea, să-i avem la faţa locului, alături de fanii din Melbourne Park, pe Barbara Schett şi Mischa Zverev. Unii dintre cei mai mari jucători ai tenisului ne vor oferi expertiza lor, alături de abordarea noastră unică a poveştilor.”

Două legende ale tenisului, Chris Evert şi John McEnroe, îşi vor spune părerile către fani cu privire la meciurile acestei ediţii.

Printre comentatori se află şi Boris Becker, Justin Henin, Alex Corretja şi Roberta Vinci. 

Norvegianul Casper Ruud, numărul opt mondial, în vârstă de 23 de ani şi cu opt titluri în palmares, va aduce fanilor o perspectivă unică.

„Parteneriatul cu Eurosport este o oportunitate unică pentru mine. Nu doar că difuzează în direct acţiunea, dar îşi doreşte să pătrundă şi mai mult în culisele poveştilor jucătorilor, în afara terenului”, a declarat Casper Ruud.

Cinci românce, calificate la Australian Open

România este reprezentată de cinci jucătoare: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse.

De asemenea, două alte românce încă sunt în cursa pentru calificarea pe tabloul principal, Alexandra Cadanţu-Ignatik şi Irina Bara.

Directorul turneului de tenis Australian Open, Craig Tiley, a declarat că organizarea acestei ediţii a fost "de zece ori" mai dificilă.

Motivul? Varianta Omicron se răspândeşte mult mai rapid şi impune reguli mai stricte pentru desfăşurarea evenimentului. În primul rând, jucătorii trebuie să fie vaccinaţi, singurele excepţii fiind pentru cei scutiţi medical.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Scuzați-mă, ce mare personalitate in lumea tenisului este aceasta Alizé Lim ? Jucătoarea în vârstă de 31 de ani cu doar patru apariții în turneele de Grand Slam pe tabloul principal, este, de fapt, o tenismenă mediocră, nicidecum o ”vedeta”, asa cum o descrie siteul Eurosport !

Trimite un comentariu

sus