Skip to main content

Dezbrăcatu şi Antonio Passarelli caută reţete tradiţionale din toată ţara, în noua emisiune „Aventurierii Gustului”. La Prima TV

 
Dezbrăcatu şi Antonio Passarelli caută reţete tradiţionale din toată ţara, în noua emisiune „Aventurierii Gustului”. La Prima TV

Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu şi Antonio Passarelli sunt Aventurierii Gustului, o nouă emisiune de gătit la Prima TV. Producţia va debuta pe 21 martie şi va fi difuzată în fiecare luni, de la ora 20.00.

Publicitate

Cei doi vor călători cu un caravan în ţară pentru a descoperi reţete unice şi locuri de poveste din România, anunţă Prima TV. Vanul va fi casă, masă şi birou pe parcursul întregii aventuri, iar în fiecare episod telespectatorii vor afla reţete tradiţionale de bucate. 

„Ce nu aducem la TV? Aceiaşi aruncători de produse în tigaie, nu avem grădinari de farfurii, adică bucătari care ascund mâncarea sub ierburi şi floricele numai să facă o farfurie mai frumoasă.

Avem lume care găteşte mâncare superbă, care trebuie mâncată şi nu fotografiată, mâncare gătită cu gust şi cu dragoste. Avem şi travel, dar şi lucruri ce nu se văd de regulă la televizor: acidentele din drum, certurile dintre noi”, spune Antonio Passarelli

Chef Antonio Passarelli:

„Îmi place să călătoresc, să cunosc lumea, ador bucătăria autentică iar proiectul ăsta le are pe toate ! Şi pe Dezbrăcatu, alături de care nu te plictiseşti,  nu stai un minut liniştit,  este în stare să scoată orice din pălăria lui de magician.”

Codruţ Kegheş: 

În cele 12 ediţii, telespectatorii vor vedea poveşti ale participanţilor, reţete unice, peisaje de vis, aventură şi cultură locală. “Suntem în România, nu am fugit încă. Am fost în multe locuri, am avut noroc de vreme bună, mai ales că am început filmările în 4 martie şi era vreme de primăvară. Filmăm săptămânal în locuri de vis din  România, descoperim oameni şi poveşti senzaţionale! Am mâncat lucruri pe care nu le-am mâncat niciodată.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    ,, traditionale ,, - au mult de cautat caci mincarurile romanesti au origini in orient ( turcesti sau arabesti ) In vol 9 a ,,calatorilor straini in tarile romane ,, cineva spunea ( despre noi ) : au de toate dar nimic nu stiu a face Mincarea lor preferata e saramura de gaina ... !
  • Cristian Cristian
    Mircea Dinescu nu are ce căuta la Prima TV aduceți serialul Iubiri Secrete
  • Vasile Vasile
    DEGEABA. Daca asta este ce stiu ei sa faca mai bine se lasa. Cronica face 0.4-0.5rtg, serialul de dupa face ZERO. Au anuntat un serial politist din Ucraina- un 0.2-0.3 maxim. Matinalul face un super maxim de 0.2. Tot ce se intampla acum este un mare zero- pentru ca Tomsa si pentru ca frica de tipetele lui. A venit un nou sef de marketing- sa vezi acum bunuiala si Japonia in audiente. TVR info este mult peste Prima tv. OTV era scoala dw televiziune.
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @sunt anonim, poate se întoarce la Antena 1 sau va merge la PRO TV.
  • sunt anonim sunt anonim
    Horia Vîrlan nu mai e în secțiunea vedete, de pe site-ul Prima Tv. deci probabil nu mai e în trustul lor.
  • R2D2 R2D2
    S-a "rezolvat" cu Horia Varlan?
  • B.A.M B.A.M
    Să înțelegem că de săptămâna viitoare revine și Florin Călinescu, pe vechile zile și pe vechiul tronson (marți-joi, de la 20-22)?

Trimite un comentariu

sus