Skip to main content

Metropola TV face jurnal de ştiri, prezentat de copii: Avocado News

 
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Emisiune nouă debutează la Metropola TV, din acest weekend. Avocado News, un proiect de ştiri prezentat şi realizat de copii cu vârste între 5 şi 16 ani, ce prezintă actualitatea aşa cum este ea percepută şi filtrată chiar de cei mici.

Publicitate

Noua emisiune, proiect educaţional realizat în parteneriat de Şcoala TV Dicţie.ro şi Metropola TV, va lua startul în această duminică, de la ora 11.30. 

Elevii Şcolii de televiziune, Dicţie.ro, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, sunt cei care vor îndeplini rolurile de prezentatori de ştiri, prezentatori de meteo sau sport, dar şi reporteri de teren.

Programul Avocado News conţine informaţii şi subiecte de interes, atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi şi bunici, dar şi rubrici dedicate jocurilor video, cărţilor sau călătoriilor.

Programul va aduce ştiri din zona IT, informaţii despre ştiinţă, despre univers, despre jocuri video, dar şi despre educaţie, artă şi cultură. De asemenea, va exista o rubrică de gramatică, una în care vedetă va fi o carte, dar şi o rubrică sport şi rubrică meteo.


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus