Skip to main content

B1 TV HD a intrat şi în reţeaua RCS

 
B1 TV HD a intrat şi în reţeaua RCS

Televiziunea B1 TV a intrat cu versiunea sa de înaltă definiţie (HD) în reţeaua RCS, începând de astăzi. 

Publicitate

Aceasta este cea de-a treia reţea în care B1 TV HD este disponibilă, după Ines TV şi Orange TV. De asemenea, postul condus de Sorin Oancea mai este şi pe platforma Orange TV Go. 

Reţeaua RCS are peste 4,5 milioane de abonaţi la reţeaua prin cablu, potrivit celor mai recente date

Cea mai mare schimbare de la înfiinţarea postului

B1 TV a trecut la HD în această primăvară, când a schimbat şi studiourile. Este cea mai mare schimbare de la înfiinţarea postului. 

Noile studiouri, care se află fix deasupra celor din care emiteau înainte cei de la B1 TV, în clădirea de pe Calea Victoriei, diferă complet de vechile platouri de la B1 TV. Construcţia lor s-a întins pe o durată de un an (şi din motiv de pandemie) şi a costat în jur de un milion de euro, bani accesaţi printr-o linie de credit.

La vremea respectivă, Paginademedia.ro a fost în noile platouri ale B1 TV şi le-a prezentat într-o serie de materiale video şi galerie foto.

VIDEO. Cum arată studiourile B1 TV după trecerea la HD

Citeşte şi:

DE IERI. B1 TV se vede HD şi la Orange

EXCLUSIV. Schimbare radicală: B1 TV schimbă studioul şi trece la HD. Cum arată noile platouri. Foto-Video

 
 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ujica Cristian Ujica Cristian
    La telekom cand intra b1tv hd si atomic tv hd
  • Alex Alex
    Bravo B1 tv. Multumesc pentru transmiterea autobiografiei lui Nicolae Ceausescu. S-au facut si unele greseli in aceasta perioada…dar Rominia a cistigat enorm atunci. Eforturile populatiei au meritat. O tara, care este casa ta, fara datorii, te face sa fii demn, sa existi. Eram recunoscuti in lume, respectati pentru lucrurile bune realizate: politica externa, economie, trai demn. Cine zicea asta? Regina Angliei, Nixon, Jorge Pompidou, si chiar toti presedintii tarilor socialiste, desi nu toti recunosteau. Cine sintem astazi? O tara de care nimeni mai stie sau isi aminteste…numai atunci cind ne fura rezervele nationale, bineinteles cu ajutorul celor care ne conduc, care sint romani …
    Ce mult s-a pierdut…granarul Europei, a doua flota comerciala de Europa, experti in extragerea petrolului, industrie siderurgica, chimica, exportatori de tehnologie. Ce sa mai vorbim, o tara care avea de toate, nu trebuia sa cerem nimic la nimeni, si ce este mai important, puteam sa avem demnitate. Asta a deranjat? Da.S-au sacrificat atitea persoane la supusa revolutie…
    Pentru ce? Ca sa pierdem tot ce am avut, sa ne indatoram, sa nu fim nimeni, sa nu ne mai recunoasca nimeni. Sa importam pina si mamaliga. Si asta datorita celor care ne conduc, beneficiarii supusei revolutii,care ne-au vindut pe nimic.
    Ce pacat ca n-am lasat inselati, abia acum intelegem… Era bine daca urmareau acest program si tinerii de astazi pentru ca aveau ceva de invatat…
  • Eu Eu
    se trece la holograme iar unii se "lauda" cu HD. :))
  • Florin Florin
    Pe Vodafone de ce nu intra întrebați-i, ei zic ca nu știu nimic nici de realitatea sportiva, pe rcs rds a intrat
  • Leo Leo
    Obae cenzureaza ipocrit de prost comentariile noaatre. Domnule Obae, dumneata esti de-a dreptul nesimtit. Nu apreciezi absolut deloc nici prezenta noastra pe siteul tau, si la fel de rau...si tampeniile astea de 'cenzuri" de copii de clasa zero.

    Domnule Obae, dumneata NU NE RESPECTI, ba chiar NE SFIDEZI!

    Stiu ca nu va e rusine, altfel, va opreati din *** astea mediocre cum mult timp in urma.

    Paginademedia.ro delete din 'favorite"! Nici dumneata nu meriti respectul meu sau/si traficul web. Aceata e ultimul meu mesaj. Bafta.
  • mile mile
    @soby acest mile dezolant de pe paginademedia
  • Soby Soby
    @Timis Nu mai comentez, promit.
    Pot iau pauză când nu mai am ce comenta.
  • Timis Timis
    Soby, te rog eu nu mai comenta pe aici... esti deplasat.
  • Leo Leo
    ***
  • jk jk
    @CH+ confirm,acum au intrat si la mine,am rescanat,B1HD e pe langa hAlefuri zona 200(din 216 in prezent)
  • jk jk
    @B.A.M. foarte interesant.La mine hAlefurile au trecut de la 209/10 la 194/5
  • Soby Soby
    @B.A.M De ceva timp, am văzut că au început să stea și reporterii de la Digi 24 lângă reporterii de la B1 TV când este vreo conferință sau vreo declarație ținută de un politician sau de alt cineva.

    Ăștia de la Digi 24 au relații bune cu cei de la B1 TV, sunt șanse ca Oancea să fie acționar la firma care deține Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM, dar vedem în Ianuarie 2022, când vor mai fi ședințele CNA.
  • Soby Soby
    @B.A.M Este clar că se adeverește zvonul.

    Am înțeles că Sorin Oancea (patronul B1 TV) vrea să intre în acționariatul firmei care deține Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM, probabil Oancea vrea să își rezolve probleme financiare de la B1 TV. B1 TV are probleme financiare încă din 2014-2015, când un acționariat a intrat în insolvență și erau val de plecări de atunci. Să vedem ce se va întâmpla cu Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM cu B1 TV, sper să nu se întâmple ca ruptura între Realitatea TV și RTV în 2011.

    Cred că se va întâmpla în Ianuarie 2022, când vor merge la CNA pentru modificarea acționariatului firmei care deține Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM. Să vedem cât va deține Sorin Oancea acționariatul firmei care deține Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM.
  • B.A.M B.A.M
    În sfârșit ai nimerit și tu o informație, Soby!!! După atâtea GAFE ȘI GREȘELI IMPARDONABILE, e chiar bine-venit că un zvon de al tău SE ADEVEREȘTE.
    P.S.
    Această mutare a RCS-RDS e o altă batjocură la adresa lui Sârbu. Mai ales că Aleph News a fost mutat de la 202 la 186, în zona Brașovului.
    După ce iei 10000 de lei amendă de la CNA, grija ta principală e B 1 TV HD?!?! Pe bune?! Așa, ca fapt divers...
  • CH+ CH+
    B1 TV HD a intrat ieri în grila DIGI TV nu azi. Tot ieri au intrat și canalele TraLaLa TV HD, Realitatea Sportivă HD, Atomic TV, Arcadia TV World HD, Realitatea Star HD și Ercis FM.

Trimite un comentariu

sus