Skip to main content

VIDEO. Documentare despre tragedia de la 11 septembrie din America, pe B1 TV

 
VIDEO. Documentare despre tragedia de la 11 septembrie din America, pe B1 TV

B1 TV va difuza două documentare despre tragedia de la 11 septembrie 2001, din America.

Publicitate

Cele două documentare prezintă evenimentele de dinainte de atentat şi modul cum s-a schimbat viaţa americanilor după tragedia din acea zi.

Primul documentar - „102 minute care au schimbat America” - se va difuza sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 21:00.

Producţia prezintă ziua de 11 septembrie 2001 prin filmările realizate de peste 100 de martori oculari. De asemenea, documentarul conţine şi interviuri cu persoane care au fost la faţa locului, dar şi cu rude ale celor care şi-au pierdut viaţa la World Trade Center.

VIDEO. Promo documentar „102 minute care au schimbat America”


Al doilea documentar - „America după 11 septembrie” - se va transmite sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 21:00. Este o producţie a Frontline/PBS şi va fi difuzată în România la 10 zile de la premiera din America.

Documentarul reprezintă o sinteză obiectivă a celor 20 de ani care au urmat atacurilor teroriste de la 11 septembrie, văzută din perspectiva celor patru administraţii prezidenţiale (Bush, Obama, Trump şi Biden), analizează politica externă a SUA în aceşti 20 de ani, dar şi modul în care 9/11 a modificat societatea americană în tot acest timp.

VIDEO. Promo documentar „America după 11 septembrie”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dani Dani
    Au ceva in spate de tot baga documentare de la americani, premiere si exclusivitati
  • B.A.M B.A.M
    Care e sursa documentarelor B1, în general??? Se vede că au un acord cu cineva! Nu e primul difuzat... Dar cu cine e acordul? Că nu toată lumea e disponibilă când vrea B1, și le căutăm mai târziu...

Trimite un comentariu

sus