Skip to main content

VIDEO. Bătaie LIVE la TV. S-a întâmplat între doi politicieni în studioul unui post din Republica Moldova

 
VIDEO. Bătaie LIVE la TV. S-a întâmplat între doi politicieni în studioul unui post din Republica Moldova

VIDEO. Bătaie în direct la TV. S-a întâmplat în Republica Moldova, unde un fost consilier prezidenţial l-a pus la pământ pe un ex-viceministru de Interne, scrie Adevărul

Publicitate

La un moment dat în timpul emisiunii „Ora expertizei”, de la JurnalTV, fostul consilier al preşedintelui Maia Sandu, Sergiu Tofilat a sărit la ex-viceministrul de Interne Ghenadie Cosovan.

Sergiu Tofilat l-ar fi numit „lepădătură” pe Ghenadie Cosovan. În replică, Cosovan a luat de pe masă paharul cu apă şi l-a stropit pe Tofilat peste faţă. În acel moment, Tofilat lovit cu pumnul în faţă pe Cosovan, după care l-a apucat de gât şi l-a trântit la pâmânt. 

După emisiunea, JurnalTV a reacţionat pe Facebook:

„În cadrul oricărui talk-show politic, discuţiile se încing deseori, iar invitaţii vorbesc şi uneori reacţionează în stare de afect. Se întâmplă oriunde, însă Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini. Pe viitor, asemenea manifestări vor fi taxate nu doar de public, ci şi de echipa noastră”, după cum scrie Adevărul. 

VIDEO. Incidentul surprins de camerele TV

S-a întâmplat şi la noi, dar în pauza publicitară

Un caz asemănător celui din Republica Moldova s-a întamplat şi la noi. Mirel Palada (sociolog şi fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta) a fost condamnat la nouă luni de închisoare, cu amânarea executării pedepsei, pentru că l-a bătut pe senatorul Mihai Goţiu în studioul B1 TV.

Totul s-a întâmplat în 2017. Ulterior, Palada a fost trimis în judecată în mai 2020. A fost acuzat de lovire sau alte violenţe, după ce l-a agresat pe senatorul Mihai Goţiu la B1 TV, în timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1.

Citeşte şi: Nouă luni de închisoare cu amânare pentru Mirel Palada, după ce l-a bătut pe Mihai Goţiu în platoul B1 TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • s-a intamplat intre 2 politicieni, serios? ghenadie cosovan este fost luptator in razboiul de la nistru, fost viceministru de interne, nu are nicio legatura cu politica. celalalt, tupilat, e un ***, fost consilier prezidential al maiei sandu care s-a suspendat din functie in campania electorala, nici el nu stie daca mai e sau nu consilier, si care si-a facut un partid cu care a luat 0,ceva la suta la alegeri.

Trimite un comentariu

sus