Skip to main content

Batem palma? O nouă emisiune la Pro TV, bazată pe formatul internaţional Deal or no deal

 
Sursa foto: Facebook/Pro TV
Sursa foto: Facebook/Pro TV

Pro TV lansează o nouă emisiune-concurs. Se numeşte Batem palma?, însă postul nu a oferit detalii legate de debut sau cine va prezenta show-ul.

Publicitate

Televiziunea a anunţat începerea pregătirilor pentru producţia show-ului, dar şi lansarea înscrierilor. Sunt acceptaţi toţi cei care au peste 18 ani şi „sunt decişi să îşi încerce norocul, la un joc de intuiţie, plin de adrenalină şi neprevăzut“, scrie protv.ro

Emisiunea are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine, au mai spus reprezentanţii Pro TV.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Deal or no Deal va fi produsă pentru Pro TV de aceeaşi companie cu care face Survivor, şi anume Acun Medya.

Cum se joacă Batem palma?

Emisiunea are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului. 

Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să... bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.  

Pro TV nu a anunţat o dată de lansare, ci doar că show-ul va fi difuzat în curând. De asemenea, nu a oferit detalii nici despre cine va fi prezentator sau ce slot orar va ocupa.

Formatul, făcut în România de Kanal D şi în Moldova cu Dan Negru

Deal or no Deal a mai fost pe piaţa românească la începuturile postului Kanal D. În 2008, emisiunea se numea "Accepţi sau nu" şi era prezentată de Cove.

O emisiunea cu titlul Batem Palma (făcută după un alt format: Let's make a deal) a fost difuzată de Antena 1, în 2002, cu Dan Negru prezentator.

Dan Negru prezintă însă, de opt ani, şi formatul Deal or no Deal (sub titlul "Da sau nu") pentru piaţa din Moldova, la Prime TV. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Parca Proteveul s-ar întoarce la primii ani de existența. Un format tv scos de la naftalina și care nu promite multe.
  • R R
    Dați audiențele de ieri
  • Sobeasobysobell.blogspot.com Sobeasobysobell.blogspot.com
    De ce nu vorbește cu mine nimeni și de ce nu îmi dă nimeni o replică la comentariile mele?

    -Soby (SobySobea)
  • Sobeasobysobell.blogspot.com Sobeasobysobell.blogspot.com
    Mile postac, sper să dea B1 TV faliment. La ce patroni au...
  • Sobeasobysobell.blogspot.com Sobeasobysobell.blogspot.com
    @Ionut, nu mai vor cei de la PRO TV să facă Ninja Warrior. Le ajunge Survivor și în curând, Sunt celebru, scoate mă de aici!

    Mie mi-ar place să revăd După 20 de ani la PRO TV, dar cu un alt titlu, dar formatul rămâne același. Măcar ar reveni și Pândaru la PRO TV numai dacă pleacă de la Digi 24 și vine și Negruțiu după el, dar din păcate, sunt zero șanse să revină După 20 de ani la PRO TV! La PRO TV mă uit doar pentru filme și atât.

    -Soby (SobySobea)
  • Ionut Ionut
    As usual, ca tot pomeneai de Ninja Warrior. Chiar vreau sa vad un nou sezon. Dar ma intreb de ce nu mai face Pro TV emisiunea. Mergea sa te uiti vara.
  • Postugul Postugul
    Copii ca și ce spun romanii leii

    Copii ca si Umor Sec, ca si Ultimul Trib, ca si Dans Zero, ca si Varciulica, ca si Mangalita.
    De Roast Zero nimic ? Batut de turcisme pe comercial. Acolo nu ai curaj sa comentezi postac ?
  • As usual As usual
    Ha ha ha... toată lumea se fură una pe alta mai nou (sau nu neapărat). Antena 1 a luat anul trecut Prețul ce Bun (după ce formatul mai fusese în anii '90 pe Pro TV) și a dat chix (cam ca deobicei). Acum e rândul Pro TV să preia o veche emisiune (tot concurs), de data asta de la Kanal D (nici asta nu e o noutate).
    Se pare că emisiunile concurs au început să apară ca ciupercile după ploaie după succesul Ce spun românii, altfel nu se explică apariția emisiunilor Prețul cel bun, Jocul cuvintelor și acum al acestui show (care mai degrabă pare să fie un înlocuitor în grilă pentru Imperiul Leilor sau un concurent pentru Dan Negru). S-a mai întâmplat ceva similar, dar cu emisiunile de anduranță fizică (ex: în toamna din 2018, fiecare din cele 3 mari televiziuni avea câte o astfel de emisiune, după succesul Exatlon, și anume Pro TV Ninja Warrior, Antena 1 Ultimul trib și Kanal D, care a continuat cu al doilea sezon din Exatlon).
  • SobySobea SobySobea
    Se pare că am nimerit că Pândaru va prezenta ediții speciale de la Digi 24, doar că începe de la 20:00 și nu de la 19:45.

    Deci o aberație de a mea a fost nimerită. :-)
  • Mile Mile
    Copii ca și ce spun romanii leii
  • SobySobea SobySobea
    Off-topic: Publicați un articol despre plecări, veniri și schimbări de la Digi 24 în ultimele luni. Suntem curioși cine a plecat de la Digi 24 (când dau la Digi 24 văd că au început să apară oameni de la alte posturi mai nou în loc de cei care au plecat) și unde vor merge, cine a venit la Digi 24 și ce schimbări sunt în grila Digi 24 (de exemplu, vinerea, Cap limpede a fost înlocuită cu Ediție specială moderată de Claudiu Pândaru).
  • Dezorul Dezorul
    sabina ce parere ai , esti desfiintata prin asta , ne ziceai de copii pai postul iubit e lider la asta , nu mai scrieti pareri fortate pe aici sa poluati atmosfera nu ati inventat nimic

    Zi postacule de Roast Zero. Parca laudai emisiunea. Cum sa te bata turcismele pe comercial ? Cum postacule ? Cum ?
    Zi de Roast Zero. Sub MaterChef. Dezastru !
  • mile mile
    sabina ce parere ai , esti desfiintata prin asta , ne ziceai de copii pai postul iubit e lider la asta , nu mai scrieti pareri fortate pe aici sa poluati atmosfera nu ati inventat nimic
  • B.A.M B.A.M
    COMPLETARE:
    Prin "prime-time" mă refer de la 20:30/21:30 cel mult
  • B.A.M B.A.M
    @Villy, păi și ce se întâmplă cu "Ce spun românii?"? Emisiunea are audiențe bune și ar fi mare păcat să se renunțe la ea!!!!
    P.S.
    Merge și în prime-time!!!! Nu înțeleg de ce unii sunt atât de sceptici la acest model de "golden age" al televiziunii...
    Pentru tineri e ceva nou!

Trimite un comentariu

sus