Skip to main content

BBC ar fi primit 100.000 de reclamaţii după ce şi-a schimbat grila ca urmare a decesului Prinţului Philip

 
Foto: hepta
Foto: hepta
BBC ar fi primit 100.000 de reclamaţii din partea telespectatorilor, după ce reprezentanţii postului au decis să schimbe grila de programe ca urmare a decesului Prinţului Philip, scrie news.ro, care citează The Sun.
Publicitate
 
BBC a decis să difuzeze programe de ştiri, iar „EastEnders” şi finala „MasterChef” nu s-au mai regăsit în grilă, în timp ce emisia BBC Four a fost suspendată.
 

Reţeaua de televiziune nu a confirmat, momentan, că sunt 100.000 de reclamaţii. BBC va face public numărul reclamaţiilor într-un buletin bilunar care apare joi. 
 
The Sun susţine că ar fi vorba de 100.000 de reclamaţii. Dacă aceste cifre se confirmă, atunci va fi un record negativ în istoria BBC.
 
Nu doar BBC şi-a schimbat grila de programe, ci şi ITV şi Channel 4. Audienţa BBC One a scăzut cu 6% vineri, în ziua în care s-a anunţat decesul Prinţului Philip.
 
Nu este prima dată când BBC primeşte reclamaţii din partea telespectatorilor. Postul britanic a mai primit 63.000 de plângeri pentru „Jerry Springer: The Opera” (2015) şi pentru farsa telefonică făcută de Russell Brand actorului Andrew Sachs, care a avut 42.000 de reclamaţii, în 2008.
 
Reamintim că Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, a murit pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Philip va fi înmormântat pe 17 aprile, la Castelul Windsor.
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vica Vica
    100.000 plângeri este enorm. Mulți oameni gândesc la fel, dar nu fac plângeri. Ca și în România, oamenii nu depun plângeri sau să iasă la manifestații. Așa e peste tot.
  • Mile Mile
    100 000 din cate milioane puțini
  • Vica Vica
    Toată planeta are impresia că Marea Britanie își adoră monarhia. E invers. Dacă ar fi referendum ar scapa de ei fără să clipească.
  • Iosif Iosif
    Trebuia să se facă și la noi relamații la TVR în urmă cu două săptămâni când emisiunea lui cătălin ștefănescu a fost reprogramată din cauza comemorării lăutarului Neul Ploieșteanu...
    Vorba unui internaut: Morții aduc audiență.

Trimite un comentariu

sus