Skip to main content

„Mai bine mai târziu decât niciodată”. Bebe Cotimanis e noua „voce” KFC

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

VIDEO. KFC are o nouă „voce”. Este nimeni altul decât actorul Bebe Cotimanis. Fosta „voce” emblematică a Pro TV, acum la Prima TV, se aude pe o reclamă KFC lansată recent. 

Publicitate

Mesajul principal al campaniei, rostit prin vocea lui Constantin Cotimanis, este următorul: „Mai bine mai târziu decât niciodată”

Insight-ul vine în contextul în care, după 24 de ani de la lansarea în ţara noastră, lanţul fast-food aduce un nou produs - „Strips nepicanţi”, după cum anunţă şi reclama. 

Reclama a fost gândită de agenţia McCann/MRM. 

VIDEO. Noua reclamă KFC, cu Bebe Cotimanis

După despărţirea de Pro TV, actorul Bebe Cotimanis s-a alăturat postului Prima TV, dar a început să dea „voce” şi unor proiecte comerciale. Mai poate fi auzit, printre altele, şi pe reclamele Bergenbier. 

Actorul şi-a spus şi poveste într-un interviu „de colecţie” acordat Paginademedia.ro, în toamna anului trecut. Şi-a amintit cum a ajuns la Pro TV şi de ce mai apoi a părăsit televiziunea de care era legat „prin voce”. 

Tot în dialogul cu Petrişor Obae, editorul Paginademedia.ro, Bebe Cotimanis a dezvăluit că nu avea voie să facă reclame când era la Pro TV

VIDEO. Povestea lui Bebe Cotimanis, la Interviurile Paginademedia.ro

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Raduta George Raduta
    "Dinozaurul" asta e peste tot. Acum si in reclama KFC? Ce rost are vocea lui tabacica intr-un spot audio despre fast-food? Chiar nu se mai gasesc voci noi si totodata placute?

Trimite un comentariu

sus