Skip to main content

VIDEO. Bendeac la podcastul lui Măruţă: „Acum un an de zile, dar şi anul acesta am fost contactat pentru Românii au talent”

 
VIDEO. Bendeac la podcastul lui Măruţă: „Acum un an de zile, dar şi anul acesta am fost contactat pentru Românii au talent”

VIDEO. Mihai Bendeac dezvăluie că a fost în discuţii pentru un loc în juriul Românii au talent, anul acesta. Mai spune că şi anul trecut i s-a propus acelaşi rol. Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre acest subiect în podcastul unei alte vedete... de la Pro TV. Bendeac a fost invitatul lui Cătălin Măruţă, în podcastul Acasă la Măruţă. 

Publicitate

„Acum un an de zile, dar şi anul acesta am fost contactat pentru Românii au talent”, a spus Bendeac. 

Juratul de la iUmor a continuat: 

„Anul acesta am primit un argument care mie mi s-a părut, în primă instanţă valid, anume că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Le-am spus că ei nu işi pot închipui ce înseamnă această nebunie”, a explicat actorul. 

Nu este pentru prima dată când Mihai Bendeac spune că a fost în discuţii pentru un loc pe scaunul de jurat Românii au talent. În 2014, actorul spunea că „se ajunsese până în faza şedinţelor foto cu membrii juriului: Andra, Andi Moisescu şi Cabral”, după cum consemna şi Paginademedia.ro

„iUmor nu ar fi fost posibil la Pro TV”

Tot în emisiunea online realizată de Măruţă, urmărită până în acest moment de peste jumătate de milion de oameni în două zile, Bendeac a mai afirmat că:

„Faptul că am fost la Antena 1 mie mi-a permis să fiu aşa cum sunt. Niciodată nu ar fi fost posibil să fiu aşa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer ca mine ca şi persoană, ca şi artist. iUmor nu ar fi fost posibil la Pro TV”, a declarat Bendeac. 

Podcastul cu Mihai Bendeac a ajuns pe locul cinci în Trending YouTube, cu peste 500.000 de vizualizări.

Măruţă: „Ai fi plecat la Pro TV?”

În aceeaşi discuţie, Măruţă l-a întrebat pe juratul iUmor:

„Dacă n-ar fi fost contractul cu Antena 1 (n.r. - despre care Bendeac a spus că e valabil până în 2023), ai fi plecat?”

Bendeac a răspuns scurt:

„Nu”

De s-a oprit „În puii mei”? Dacă ar fi fost după mine, iUmor s-ar fi oprit

În podcastul care s-a întins pe aproape trei ore, Măruţă şi Bendeac au discutat despre viaţa de actor a lui Bendeac, despre dependenţa de somnifere, despre iUmor, despre posibila trecere la Pro TV în juriul Românii au talent, dar şi despre finalul show-ului care i-a adus celebritatea lui Bendeac - În puii mei

De ce s-a oprit „În puii mei”? Actorul a explicat în dialogul cu Cătălin Măruţă: 

„Am vrut întotdeauna să opresc lucrurile pe care le fac atunci când au succes. Asta este şi tristeţea mea vis avis de iUmor pentru că apariţia mea, în continuare, este în baza unui contract pe care l-am semnat când eram foarte tânăr. Dacă ar fi fost după mine, iUmor s-ar fi oprit la sezonul şase

Contractul se va termina în 2023. Şi este un contract pe care l-am semnat în 2009, dar care a tot fost prelungit cu tot felul de acte adiţionale pentru diverse proiecte”, a mai explicat Mihai Bendeac. 

VIDEO. Mihai Bendeac, invitat în podcastul lui Cătălin Măruţă

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iliuta Iliuta
    Postaci ce părere aveți ha

    Dar de In puii mei ce parare ai postacule ? Nu se mai face ? Sau audiente zero ? Fierbinti sterge pe jos cu serialul ala. Hi hi !
  • Șerban Șerban
    @Bosy nu-mi pasă de Antena 3 nici cât negru sub unghie. Doar admir disperarea celor de la ProTV când le pleacă turme de vedete și nu reușesc să atragă altele. După ce se satură lumea de Las Fierbinți, insolvență scrie pe copii ăștia.
  • Mile Mile
    Postaci ce părere aveți ha
  • Bosy Bosy
    @Șerban De la Antena 3 cine pleacă:
  • Șerban Șerban
    Pleacă toți, nu vine nimeni.
  • ddd ddd
    de fapt ar fi fost trei oferte numai că pe prima nu o putea accepta deoarece a avut proces cu Antena 1 pe acel contract nerespectat și a fugit pe la prima o perioadă până sau prins și ăia că e nasol și pot avea probleme cu antena
  • Leo Leo
    Daca stai sa te uiti la falsitatea media (Maruta) si libidinosul media (Bendeac) inseamna ca ai o problema!

    Stiu!Stiu! Se vor gasii 'fani' si pe aici, sa ma apostrofeze, critice, judece... ***

    La asa "vedete" cu asa 'fani" nu are rost sa pui la suflet sau sa-ti bati capul.

    Maruta e un nenoricit de om (in viata reala) si joaca atat de bine tetru la tv...din moment ce e arat de 'iubit', iar Bendeaq' de nu ar fi atat de libidinos exagerat (pe sticla) ar ramane un pic"bun" la el...putinul umor, dar macar ar fi ceva....

Trimite un comentariu

sus