Skip to main content

De la conţinut pentru adulţi, în prime-time la TV. Cine este Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

 
De la conţinut pentru adulţi, în prime-time la TV. Cine este Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Bia Khalifa se numără printre cei 12 concurenţi ai show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, de pe Pro TV. A devenit faimoasă după apariţiile la Antena Stars şi Antena 1, la Acces Direct sau iUmor. Este însă cunoscută şi în online, pe platform destinată adulţilor, OnlyFans.

Publicitate

O cheamă Bianca Niculaie, este ardeleancă, şi şi-a trait cea mai mare parte a vieţii în Italia şi în Spania. La vârsta de 15 ani a revenit în România, după cum a povestit în mai multe emisiuni. Tot în aceeaşi perioadă a început să danseze în videoclipuri de manele şi la evenimente. Aşa l-ar fi cunoscut pe manelistul Dani Mocanu.

A intrat în lumea „scandalului televizat” de la 18 ani, după ce a apărut la Acces Direct, la Antena 1, dar şi pe Antena Stars, unde a dat detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Dani Mocanu.

În urmă cu doi ani, pe când avea 20 de ani, a avut şi o apariţie în show-ul iUmor, tot la Antena 1, care a făcut furori pe internet. Apoi a devenit o obişnuită a televiziunii Antena Stars, mai ales la Xtra Night Show.

Bia Khalifa la iUmor, în costum de ...măşti

Bia Khalifa, devenită o obişnuită a emisiunilor-tabloid

Despre emisiune

Formatul Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV după o pauză de şapte ani. 12 vedete trăiesc în condiţii extreme într-o tabără special construită în junglă. Concurenţii participă la tot felul de provocări pentru a-şi asigura hrana şi a evita să fie eliminaţi.

Anul acesta, concurenţii care au intrat în show sunt Lidia Buble, Anisia Gafton, Ruxi, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriţă, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu şi Cornel Palade.  

Show-ul îi are prezentatori pe Cabral (care a fost şi în primul sezon)şi pe Adela Popescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus